ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

GÜNDEM 12.05.2020 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2673+ kez okundu.
 

ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

Her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan “Engelliler Haftası” bu yıl koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Bulancak Engelliler Derneğinde üyelerin katılımı ile kutlandı. Dernek binası bahçesinde  11 Mayıs Pazartesi günü yapılan kutlama programın da Atatürk anıtına çelenk sunularak, saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Dernek başkanı Mehmet Muslu, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası olarak kabul ediliyor. Dernek olarak bugün üyelerimizin katılımı ile bir kutlama yaptık. Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması, her alanda kendilerini geliştirip yaşama sevgilerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumlulukları vardır. Engelli vatandaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını hatırlatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, bu duygu ve düşüncelerimle, 10 / 16 Mayıs Engelliler Haftasının, yapabileceklerimizin ve gücümüzün var olacağı, geleceğe umutla bakabildiğimiz bir hafta olmasını temenni ediyor, herkese kazasız, sağlıklı, mutlu, engelsiz bir yaşam diliyorum” dedi. Kutlama programına Bulancak Farkındalık Platformu başkanı Gökhan Özcan’da katıldı.

Her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan “Engelliler Haftası” bu yıl koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Bulancak Engelliler Derneğinde üyelerin katılımı ile kutlandı. Dernek binası bahçesinde  11 Mayıs Pazartesi günü yapılan kutlama programın da Atatürk anıtına çelenk sunularak, saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Dernek başkanı Mehmet Muslu, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası olarak kabul ediliyor. Dernek olarak bugün üyelerimizin katılımı ile bir kutlama yaptık. Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması, her alanda kendilerini geliştirip yaşama sevgilerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumlulukları vardır.

Engelli vatandaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını hatırlatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, bu duygu ve düşüncelerimle, 10 / 16 Mayıs Engelliler Haftasının, yapabileceklerimizin ve gücümüzün var olacağı, geleceğe umutla bakabildiğimiz bir hafta olmasını temenni ediyor, herkese kazasız, sağlıklı, mutlu, engelsiz bir yaşam diliyorum” dedi. Kutlama programına Bulancak Farkındalık Platformu başkanı Gökhan Özcan’da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.