Erzurum, Bulancaklı gençlerle buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2015 - 09:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2076+ kez okundu.
 

Erzurum, Bulancaklı gençlerle buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum seçim gezilerini hızlı bir şekilde sürdürüyor.
Seçimlere 3 gün kala yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Milletvekili Erzurum, 'Herkes hak ettiği hizmeti MHP iktidarında mutlaka alacaktır' dedi. Gençlerin kendilerine verdiği değere teşekkür eden Erzurum, Bulancak'ta gençlerle bir araya gelerek sorunları dinledi ve 1 Kasım sonrası her şeyin güzel olacağını sözlerine ekledi. Dr. Erzurum, siyasi istikrarın sürdürülebilir olması, ekonominin gelişmesi ve sosyal huzurun sağlanmasının ancak hoşgörülü bir ortamda güçlü çoğulcu bir demokrasi ve hukuk sistemiyle teminat altına alınabileceğine vurguladı. Bu bağlamda genel seçimlerin ardından kurulacak hükümetin demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan hakları, temel hak ve hürriyetler, ekonomik kalkınma konularında mevcut şartları iyileştirecek ve geliştirecek reformları süratle hayata geçirmesini arzuladıklarını söyleyen Erzurum, gelecek dönemde, Giresun’un refah seviyesinin yükseltilmesi için turizm, tarım, sanayi ve hizmet sektörlerinde uygulanabilir projeler geliştirilmesi ve bu projelerin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum seçim gezilerini hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Seçimlere 3 gün kala yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Milletvekili Erzurum, 'Herkes hak ettiği hizmeti MHP iktidarında mutlaka alacaktır' dedi.

Gençlerin kendilerine verdiği değere teşekkür eden Erzurum, Bulancak'ta gençlerle bir araya gelerek sorunları dinledi ve 1 Kasım sonrası her şeyin güzel olacağını sözlerine ekledi.

Dr. Erzurum, siyasi istikrarın sürdürülebilir olması, ekonominin gelişmesi ve sosyal huzurun sağlanmasının ancak hoşgörülü bir ortamda güçlü çoğulcu bir demokrasi ve hukuk sistemiyle teminat altına alınabileceğine vurguladı. Bu bağlamda genel seçimlerin ardından kurulacak hükümetin demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan hakları, temel hak ve hürriyetler, ekonomik kalkınma konularında mevcut şartları iyileştirecek ve geliştirecek reformları süratle hayata geçirmesini arzuladıklarını söyleyen Erzurum, gelecek dönemde, Giresun’un refah seviyesinin yükseltilmesi için turizm, tarım, sanayi ve hizmet sektörlerinde uygulanabilir projeler geliştirilmesi ve bu projelerin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.