Espiye Belediye Başkanı Karadere, muhtarlarla bir araya geldi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 25.06.2024 - 16:37, Güncelleme: 25.06.2024 - 14:26 1335 kez okundu.
 

Espiye Belediye Başkanı Karadere, muhtarlarla bir araya geldi

GİRESUN (AA) - Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi. Bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Karadere, halkla iç içe bir yönetim anlayışı çerçevesinde muhtarlarla yapacakları işbirliğine büyük önem verdiklerini söyledi.Espiye'nin tüm sorunlarının farkında olduğunu ifade eden Karadere, şunları kaydetti:"Sorunlarını kendime dert edindiğim, kendim için ciddi bir aidiyet beslediğim bir ilçe. Kalbiniz, içiniz o kadar müsterih olsun ki bütün sorunları, sizlerin yaşadığı her şeyi biliyorum. Siyasetin içinde bulunduğum dönem birçok muhtarımızla birebir temas halinde de bulunmuştum. Birebir iletişimde olduğumdan dolayı geçmişte yaşanan sıkıntıları biliyorum. Bir anda her şeyi değiştiremeyiz. Ancak biz bunu iletişimle ortak dille başaracağız. Çünkü sizler de yaşadığınız mahalleye hizmet için yola çıktınız. Bizler birlikteliğimizi güçlendirerek artıracağız."​​​​​​​

GİRESUN (AA) - Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi.

Bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Karadere, halkla iç içe bir yönetim anlayışı çerçevesinde muhtarlarla yapacakları işbirliğine büyük önem verdiklerini söyledi.

Espiye'nin tüm sorunlarının farkında olduğunu ifade eden Karadere, şunları kaydetti:

"Sorunlarını kendime dert edindiğim, kendim için ciddi bir aidiyet beslediğim bir ilçe. Kalbiniz, içiniz o kadar müsterih olsun ki bütün sorunları, sizlerin yaşadığı her şeyi biliyorum. Siyasetin içinde bulunduğum dönem birçok muhtarımızla birebir temas halinde de bulunmuştum. Birebir iletişimde olduğumdan dolayı geçmişte yaşanan sıkıntıları biliyorum. Bir anda her şeyi değiştiremeyiz. Ancak biz bunu iletişimle ortak dille başaracağız. Çünkü sizler de yaşadığınız mahalleye hizmet için yola çıktınız. Bizler birlikteliğimizi güçlendirerek artıracağız."​​​​​​​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.