Espiye'de 120 kişiye evde bakım hizmeti sunuluyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 20.12.2023 - 15:25, Güncelleme: 20.12.2023 - 15:29 3149+ kez okundu.
 

Espiye'de 120 kişiye evde bakım hizmeti sunuluyor

Espiye'de yaşlı, hasta ve engelli 120 kişiye evde bakım hizmeti veriliyor.
Kaymakam Taner Tengir, gazetecilere, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekiplerinin ilçede çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Yaşlı, engelli ya da maddi imkanı olmadığı için temel ihtiyaçlarını gideremeyen kimsenin kalmamasını hedeflediklerini dile getiren Tengir, ​​​​​​​"Evleri temizleniyor, boya ve badanası yapılıyor, hasta olanların ilaçları temin ediliyor, yemeğini yapmayanlara yemek yapılıyor, kişisel bakımları da gerçekleştiriliyor. Gereksinim duyulan ihtiyaçlar ekiplerimiz tarafından gideriliyor." dedi. Sosyal devlet olmanın gereği bu hizmetleri sürdüklerini vurgulayan Tengir, çalışmalara katılan personele teşekkür etti.
Espiye'de yaşlı, hasta ve engelli 120 kişiye evde bakım hizmeti veriliyor.

Kaymakam Taner Tengir, gazetecilere, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekiplerinin ilçede çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Yaşlı, engelli ya da maddi imkanı olmadığı için temel ihtiyaçlarını gideremeyen kimsenin kalmamasını hedeflediklerini dile getiren Tengir, ​​​​​​​"Evleri temizleniyor, boya ve badanası yapılıyor, hasta olanların ilaçları temin ediliyor, yemeğini yapmayanlara yemek yapılıyor, kişisel bakımları da gerçekleştiriliyor. Gereksinim duyulan ihtiyaçlar ekiplerimiz tarafından gideriliyor." dedi.

Sosyal devlet olmanın gereği bu hizmetleri sürdüklerini vurgulayan Tengir, çalışmalara katılan personele teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.