Espiye'de "Engelliler Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 10.05.2023 - 14:30, Güncelleme: 10.05.2023 - 14:06 2493+ kez okundu.
 

Espiye'de "Engelliler Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi

GİRESUN (AA) - Giresun'un Espiye ilçesinde "Engelliler Haftası" dolayısıyla Müftülük tarafından etkinlik düzenlendi.Kaymakamı Taner Tengir, Gülburnu köyü Kıran Camisi avlusunda yapılan etkinlikte, engellilerin sorun ve taleplerini dinledi.Espiye'de engelliler derneğinin kurulacağını belirten Tengir, engellilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını ve kendilerinin yanlarında olduklarını söyledi.Tengir, engellilerin camilere gelerek ibadetlerini yerine getirmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını da sözlerine ekledi.Etkinlikte engellilere çeşitli hediyeler verildi. Programa Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Espiye Müftüsü Osman Gülbe ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

GİRESUN (AA) - Giresun'un Espiye ilçesinde "Engelliler Haftası" dolayısıyla Müftülük tarafından etkinlik düzenlendi.

Kaymakamı Taner Tengir, Gülburnu köyü Kıran Camisi avlusunda yapılan etkinlikte, engellilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Espiye'de engelliler derneğinin kurulacağını belirten Tengir, engellilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını ve kendilerinin yanlarında olduklarını söyledi.

Tengir, engellilerin camilere gelerek ibadetlerini yerine getirmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını da sözlerine ekledi.

Etkinlikte engellilere çeşitli hediyeler verildi. Programa Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Espiye Müftüsü Osman Gülbe ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.