Eynesil’de gerçekleşen boğulma ve müdahale anı kameralara yansıdı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 22.06.2024 - 12:55, Güncelleme: 22.06.2024 - 12:55 4006 kez okundu.
 

Eynesil’de gerçekleşen boğulma ve müdahale anı kameralara yansıdı

21 Haziran Cuma (dün) Giresun’un Eynesil ilçesinde serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılarak boğulan kişinin boğulma anı ve...
112 ekiplerinin müdahale anı kameralara yansıdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Bahtiyar Cebeci (43) kurtarılamadı. Serinlemek için ailesiyle beraber denize giren ve bir süre sonra gözden kaybolan Cebeci'yi, suyun yüzeyinde hareketsiz gören vatandaşlar, hemen müdahale ederek Cebeci'yi kıyıya çıkardı. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Cebeci, Eynesil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Bahtiyar Cebeci kurtarılamadı. Öte yandan Bahtiyar Cebeci ile birlikte denize giren iki kişi daha boğulma tehlikesi yaşadı. Deniz kenarında bulunan vatandaşlar, boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi kurtarmayı başardı. Videoyu izlemek için tıklayınız.
21 Haziran Cuma (dün) Giresun’un Eynesil ilçesinde serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılarak boğulan kişinin boğulma anı ve...

112 ekiplerinin müdahale anı kameralara yansıdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Bahtiyar Cebeci (43) kurtarılamadı. Serinlemek için ailesiyle beraber denize giren ve bir süre sonra gözden kaybolan Cebeci'yi, suyun yüzeyinde hareketsiz gören vatandaşlar, hemen müdahale ederek Cebeci'yi kıyıya çıkardı.

Olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Cebeci, Eynesil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Bahtiyar Cebeci kurtarılamadı.

Öte yandan Bahtiyar Cebeci ile birlikte denize giren iki kişi daha boğulma tehlikesi yaşadı. Deniz kenarında bulunan vatandaşlar, boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi kurtarmayı başardı.

Videoyu izlemek için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.