Feci kaza 4 can aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2012 - 19:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3217+ kez okundu.
 

Feci kaza 4 can aldı

Perşembe'de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti.
Perşembe ilçesi Neneli Köyü kavşağında, meydana gelen kazada Yüksel Kurt’un kullandığı araç traktörün altına girdi. Araçta Giresun İl Dernekler eski Müdürü Yakup Kırdemir’in eniştesi Ömer Özdemir, ablaları Leyla Özdemir ve Safure Özdemir ile sürücü Yüksel Kurt olay yerinde yaşamlarını yitirdiler. Araçta bulunan Tuğba Ayar ve traktörde bulunan Beytullah Kütük ise yaralandı. Yaralanan Ayar ile traktörde bulunan Kütük, Ordu Devlet ile Boztepe Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Ömer Özdemir, Leyla Özdemir ve Safure Özdemir’in cenazeleri Bulancak’a getirildi. Yüksel Kurt'un cenazesi ise toprağa verilmek üzere Trabzon'a gönderildi. Kırdemir'in yakınlarının Samsun Çarşamba'da bir sünnet düğününden döndükleri öğrenilirken, cenazeler Tepecik Köyü'nde dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.TÜM SAYFALARIMIZI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZhttp://www.yildizhaber.com.tr/abone/e-gazete.asp   
Perşembe'de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti.

Perşembe ilçesi Neneli Köyü kavşağında, meydana gelen kazada Yüksel Kurt’un kullandığı araç traktörün altına girdi. Araçta Giresun İl Dernekler eski Müdürü Yakup Kırdemir’in eniştesi Ömer Özdemir, ablaları Leyla Özdemir ve Safure Özdemir ile sürücü Yüksel Kurt olay yerinde yaşamlarını yitirdiler. Araçta bulunan Tuğba Ayar ve traktörde bulunan Beytullah Kütük ise yaralandı. Yaralanan Ayar ile traktörde bulunan Kütük, Ordu Devlet ile Boztepe Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Ömer Özdemir, Leyla Özdemir ve Safure Özdemir’in cenazeleri Bulancak’a getirildi. Yüksel Kurt'un cenazesi ise toprağa verilmek üzere Trabzon'a gönderildi. Kırdemir'in yakınlarının Samsun Çarşamba'da bir sünnet düğününden döndükleri öğrenilirken, cenazeler Tepecik Köyü'nde dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

TÜM SAYFALARIMIZI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.