Genel Sekreterlik Aydın'a emanet

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2016 - 17:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3093+ kez okundu.
 

Genel Sekreterlik Aydın'a emanet

2004 - 2014 yıllarında 2 dönem Bulancak Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan ardından ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda daire başkanlığı yapan Av. Kadir Aydın,...
...Giresun Üniversitesi Genel Sekreterliğine atandı. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Pazartesi günü göreve başlayan Genel Sekreter Aydın'ı ziyaret ederek başarılar diledi. Genel Sekreter Aydın, bilgi ve birikimlerini üniversitenin gelişimi için harcayacağını kaydederek, kendisine tebrik edenlere teşekkür etti. Giresun Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun ve yönetimi ile birlikte başarılı işlere imza atacağını kaydeden Aydın, üniversite ile birlikte Giresun ve ilçelerinin de gelişimine katkı sağlayacaklarını aktardı. Ziyarete Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Akçay'da eşlik etti.
2004 - 2014 yıllarında 2 dönem Bulancak Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan ardından ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda daire başkanlığı yapan Av. Kadir Aydın,...

...Giresun Üniversitesi Genel Sekreterliğine atandı.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Pazartesi günü göreve başlayan Genel Sekreter Aydın'ı ziyaret ederek başarılar diledi. Genel Sekreter Aydın, bilgi ve birikimlerini üniversitenin gelişimi için harcayacağını kaydederek, kendisine tebrik edenlere teşekkür etti. Giresun Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun ve yönetimi ile birlikte başarılı işlere imza atacağını kaydeden Aydın, üniversite ile birlikte Giresun ve ilçelerinin de gelişimine katkı sağlayacaklarını aktardı. Ziyarete Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Akçay'da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.