Gezmiş: Halktan yana bütçe istiyoruz

SİYASET 20.12.2023 - 13:03, Güncelleme: 20.12.2023 - 13:03 6513+ kez okundu.
 

Gezmiş: Halktan yana bütçe istiyoruz

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Biz ülkemizin; emekcisi, emeklisi, memuru, çalışanı, işçisi, çiftcisi, genci, yaşlısı, kadını erkeği ile bütçeden her kesimin hakkını almasını istiyoruz" dedi.
Bütçe görüşmelerinde Katip Üye olarak görev yapan CHP Giresun Milletvekili Gezmiş net konuştu: Halktan yana bütçe istiyoruz Bütçe görüşmelerinde Divan Katibi olarak görev yapan Milletvekili Gezmiş, bir haftadır Meclis'te süren 2024 bütçesine dair  sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.  ADİL EŞİT PAYLAŞIM İSTİYORUZ Milletvekili Gezmiş "Ülkemizin ve halkımızın yararına bir bütçeden yanayız. Devletimizin imkanlarının herkesim için adil - eşit bir bölüşümden, paylaşımdan yanayız. Bu görüş, öneri  ve düşünceler içinde bütçe görüşmelerine katılıyoruz" ifadelerine yer verdi. Gezmiş, bütçe görüşmelerini sona erdiğinde kapsamlı açıklama yapacaklarını da kaydetti.
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Biz ülkemizin; emekcisi, emeklisi, memuru, çalışanı, işçisi, çiftcisi, genci, yaşlısı, kadını erkeği ile bütçeden her kesimin hakkını almasını istiyoruz" dedi.

Bütçe görüşmelerinde Katip Üye olarak görev yapan CHP Giresun Milletvekili Gezmiş net konuştu:

Halktan yana bütçe istiyoruz

Bütçe görüşmelerinde Divan Katibi olarak görev yapan Milletvekili Gezmiş, bir haftadır Meclis'te süren 2024 bütçesine dair  sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. 

ADİL EŞİT PAYLAŞIM İSTİYORUZ

Milletvekili Gezmiş "Ülkemizin ve halkımızın yararına bir bütçeden yanayız. Devletimizin imkanlarının herkesim için adil - eşit bir bölüşümden, paylaşımdan yanayız. Bu görüş, öneri  ve düşünceler içinde bütçe görüşmelerine katılıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Gezmiş, bütçe görüşmelerini sona erdiğinde kapsamlı açıklama yapacaklarını da kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.