Giresun fırsat tepti : 1-1

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2012 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3411+ kez okundu.
 

Giresun fırsat tepti : 1-1

Bank Asya 1. Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.
5. dakikada Osman'ın ceza sahasına gönderdiği topu Murat Sözgelmez kafa vuruşu ile kaleye göndermek istedi. Top az farkla auta çıktı. 15. dakikada Giresunspor atağında Adem Çalık'ın kaleye gönderdiği topu kaleci Ramazan yumrukladı. Dönen topa Ali vurdu top az farkla üstten auta çıktı. 20. dakikada ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Cenk, Bikoko ile verkaç yaparak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Cenk topu kalecinin sağından ağlara gönderdi. 1-0 45. dakikada Eren orta sahadan aldığı topu sürerek rakip ceza sahası içerisine girdi. Kaleye gönderdiği top Ramazan'ın kucağında kaldı. 57. dakikada Cefercan'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği uzun şutta Ramazan topu parmak uçları ile çıkardı. 84. dakikada Cafercan'ın ortaladığı topu Ali kafası ile Çaykur Rizespor ağlarına gönderdi. 1-1 Tavşanlı Linyitspor’un sahasında lider Elazığspor’u 1-0 yenerek 3 puan alması ve Giresunspor ile aradaki farkı 4’e çıkarması Giresunspor’un ligde kalma ümitlerini azalttı.  
Bank Asya 1. Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.

5. dakikada Osman'ın ceza sahasına gönderdiği topu Murat Sözgelmez kafa vuruşu ile kaleye göndermek istedi. Top az farkla auta çıktı. 15. dakikada Giresunspor atağında Adem Çalık'ın kaleye gönderdiği topu kaleci Ramazan yumrukladı. Dönen topa Ali vurdu top az farkla üstten auta çıktı. 20. dakikada ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Cenk, Bikoko ile verkaç yaparak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Cenk topu kalecinin sağından ağlara gönderdi. 1-0 45. dakikada Eren orta sahadan aldığı topu sürerek rakip ceza sahası içerisine girdi. Kaleye gönderdiği top Ramazan'ın kucağında kaldı.

57. dakikada Cefercan'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği uzun şutta Ramazan topu parmak uçları ile çıkardı. 84. dakikada Cafercan'ın ortaladığı topu Ali kafası ile Çaykur Rizespor ağlarına gönderdi. 1-1 Tavşanlı Linyitspor’un sahasında lider Elazığspor’u 1-0 yenerek 3 puan alması ve Giresunspor ile aradaki farkı 4’e çıkarması Giresunspor’un ligde kalma ümitlerini azalttı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.