Giresun’da dolandırıcılar yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2024 - 16:47, Güncelleme: 30.05.2024 - 16:59 3468+ kez okundu.
 

Giresun’da dolandırıcılar yakalandı

Giresun’un Tirebolu ve Bulancak ilçelerinde dolandırıcılık suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıslar yakalandı.
Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu "Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ç. gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Ç. cezaevine gönderildi. Bulancak Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmada ise, ’Resmi belgede sahtecilik ve banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. yakalandı. S.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Giresun’un Tirebolu ve Bulancak ilçelerinde dolandırıcılık suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıslar yakalandı.

Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu "Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ç. gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Ç. cezaevine gönderildi.

Bulancak Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmada ise, ’Resmi belgede sahtecilik ve banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. yakalandı. S.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.