Giresun’da ki hastane turnuvasında kazanan dostluk oldu

SPOR 19.05.2024 - 16:55, Güncelleme: 19.05.2024 - 16:55 6420+ kez okundu.
 

Giresun’da ki hastane turnuvasında kazanan dostluk oldu

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde voleybol turnuvası düzenlendi.
Hastane çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği turnuvada çalışanlardan 120 sporcunun oluşturulduğu 12 takım mücadele etti. 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arası Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu'nda müsabakalar gerçekleşti. Turnuva sonunda birinciliği Acil Ünitesi takımı, ikinciliği  ⁠Anjiyo/koroner Yoğun Bakım takımı, üçüncülüğü ise ⁠Ameliyathane - Anestezi takımı kazandı. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara Kupa, sporculara ise madalya takdim edildi. Turnuva sonrasında Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi voleybol takımı  ile Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi voleybol takımı dostluk maçı yaptı . Maçı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi takımı 3-2 kazandı. Son olarak turnuva boyunca görev yapan hakemlere teşekkür edilerek Teşekkür Belgesi takdim edildi. Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Turnuvada emeği geçen tüm çalışanlarımıza, Ayrıca desteklerinden dolayı Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'ne ve Giresun Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz” dediler.  
12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde voleybol turnuvası düzenlendi.

Hastane çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği turnuvada çalışanlardan 120 sporcunun oluşturulduğu 12 takım mücadele etti.

13-17 Mayıs 2024 tarihleri arası Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu'nda müsabakalar gerçekleşti. Turnuva sonunda birinciliği Acil Ünitesi takımı, ikinciliği  ⁠Anjiyo/koroner Yoğun Bakım takımı, üçüncülüğü ise ⁠Ameliyathane - Anestezi takımı kazandı.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara Kupa, sporculara ise madalya takdim edildi. Turnuva sonrasında Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi voleybol takımı  ile Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi voleybol takımı dostluk maçı yaptı . Maçı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi takımı 3-2 kazandı.

Son olarak turnuva boyunca görev yapan hakemlere teşekkür edilerek Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Turnuvada emeği geçen tüm çalışanlarımıza, Ayrıca desteklerinden dolayı Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'ne ve Giresun Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.