Giresun'da trafik kazaları alarm veriyor! Geçen ay 180 kaza!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2024 - 17:05, Güncelleme: 11.06.2024 - 17:10 3728 kez okundu.
 

Giresun'da trafik kazaları alarm veriyor! Geçen ay 180 kaza!

Giresun’da polis sorumluluk bölgesinde Mayıs ayında 87’si ölümlü veya yaralanmalı, 93’ü ise maddi hasarlı olmak üzere 180 trafik kazası meydana geldi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı Mayıs ayına ilişkin trafik kazası istatistiklerini yayımladı. İstatistiklere göre Giresun’da polis sorumluluk bölgesinde Mayıs ayında meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi hayatını kaybederken 128 kişi yaralandı. Mayıs ayında meydana gelen trafik kazalarının 87’si ölümlü veya yaralanmalı, 93’ü ise maddi hasarlı trafik kazası olarak kayda geçti. Trafik Başkanlığının trafik istatistiklerinde 2024 yılının ilk 5 ayına ait verilere de yer verildi. Buna göre yılın ilk 5 ayında Giresun’da 391 ölümlü veya yaralanmalı, 418 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda toplamda 5 kişi hayatını kaybederken, 604 kişi ise yaralandı.
Giresun’da polis sorumluluk bölgesinde Mayıs ayında 87’si ölümlü veya yaralanmalı, 93’ü ise maddi hasarlı olmak üzere 180 trafik kazası meydana geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı Mayıs ayına ilişkin trafik kazası istatistiklerini yayımladı. İstatistiklere göre Giresun’da polis sorumluluk bölgesinde Mayıs ayında meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi hayatını kaybederken 128 kişi yaralandı. Mayıs ayında meydana gelen trafik kazalarının 87’si ölümlü veya yaralanmalı, 93’ü ise maddi hasarlı trafik kazası olarak kayda geçti.

Trafik Başkanlığının trafik istatistiklerinde 2024 yılının ilk 5 ayına ait verilere de yer verildi. Buna göre yılın ilk 5 ayında Giresun’da 391 ölümlü veya yaralanmalı, 418 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda toplamda 5 kişi hayatını kaybederken, 604 kişi ise yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.