Giresun’da üretiyorlar, Amerika ve Almanya’ya ihraç ediliyor!

EKONOMİ 17.02.2024 - 15:26, Güncelleme: 17.02.2024 - 15:26 5660+ kez okundu.
 

Giresun’da üretiyorlar, Amerika ve Almanya’ya ihraç ediliyor!

Giresun'da faaliyet gösteren Alpglass Cam firması, Amerika'ya ve Almanya’ya Cam ihraç ederek dikkatleri üzerine çektiler.
Giresun’un Keşap ilçesi Kılıçlı köyünde, 8000 m2 alana kurulu olarak faaliyet gösteren Alpglass Cam Sanayi firması, Keşap'tan Amerika ve Almanya gibi ülkelere cam ve pvc doğrama ihracatı yapıyor. Alpglass Cam firması ürettikleri ürünleri hem Amerika'ya hem de Almanya’ya ihraç ederek cam sektöründe dikkatleri üzerine çekti. Amerika ve Almanya'da konut ve iş yeri inşaatlarına cam ve pvc doğrama üretimi yapıp ithal eden Alpglass firması, her hafta 3-4 konteyner ürünü yurt dışına ihraç ederek, ihracatlarını yükselttiklerini ifade ettiler. Alpglass Cam Sanayi firması sahibi Alper Kurt; "Alpglass Cam Sanayi olarak, Giresun'dan Amerika ve Almanya'ya cam ve pvc doğrama ihracatı yaparak ülkemize döviz girdisi sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Özellikle bu iki ülkeye yaptığımız ihracat haftalık 3-4 konteyner seviyesine ulaştı. Keşap'ta bulunan 8000 m2 kapalı alana sahip ve güneş enerjisi ile elektriğini sağladığımız fabrikamızda 100 kişilik bir ekiple çalışmaya devam ediyoruz. Kapasitemizi daha da arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.     
Giresun'da faaliyet gösteren Alpglass Cam firması, Amerika'ya ve Almanya’ya Cam ihraç ederek dikkatleri üzerine çektiler.

Giresun’un Keşap ilçesi Kılıçlı köyünde, 8000 m2 alana kurulu olarak faaliyet gösteren Alpglass Cam Sanayi firması, Keşap'tan Amerika ve Almanya gibi ülkelere cam ve pvc doğrama ihracatı yapıyor.

Alpglass Cam firması ürettikleri ürünleri hem Amerika'ya hem de Almanya’ya ihraç ederek cam sektöründe dikkatleri üzerine çekti. Amerika ve Almanya'da konut ve iş yeri inşaatlarına cam ve pvc doğrama üretimi yapıp ithal eden Alpglass firması, her hafta 3-4 konteyner ürünü yurt dışına ihraç ederek, ihracatlarını yükselttiklerini ifade ettiler.

Alpglass Cam Sanayi firması sahibi Alper Kurt; " Alpglass Cam Sanayi olarak, Giresun'dan Amerika ve Almanya'ya cam ve pvc doğrama ihracatı yaparak ülkemize döviz girdisi sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Özellikle bu iki ülkeye yaptığımız ihracat haftalık 3-4 konteyner seviyesine ulaştı. Keşap'ta bulunan 8000 m2 kapalı alana sahip ve güneş enerjisi ile elektriğini sağladığımız fabrikamızda 100 kişilik bir ekiple çalışmaya devam ediyoruz. Kapasitemizi daha da arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.