Giresunspor, hazırlık maçında mağlup

SPOR 31.07.2023 - 16:51, Güncelleme: 31.07.2023 - 16:51 2608+ kez okundu.
 

Giresunspor, hazırlık maçında mağlup

Giresunspor 2023-24 sezonu öncesi kamp çalışmaları kapsamında Şanlıurfaspor ile oynadığı hazırlık maçından 2-1 mağlup ayrıldı.
Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı maçlarla devam ediyor. Bolu Termal Kampında oynanan mücadeleden Şanlıurfaspor 2-1 galip ayrıldı. Mücadeleyi hakem Süleyman Erkılıç yönetirken, yardımcılıklarını ise Eyüp Özer ile Muhammed Buğra yaptı. Dördüncü hakem olarak Umut Kılıç görev yaptı. Yeşil beyazlılar ikinci yarının ilk dakikalarında Şanlıurfaspor’un kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. Sarı yeşilliler kendi kalesine attığı golün ardından hemen toparlanarak Barış Ekincier'in serbest vuruştan kaydettiği gol ile beraberliği yakaladı. İlerleyen dakikalarda Seyit Gazanfer'in ortasına karşılık veren Şamil'in kaydettiği gol ile öne geçen Şanlıurfaspor, kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyarak karşılaşmadan 2-1'lik skorla ayrıldı. Bu maç ile Bolu kampını noktalayan Yeşil Beyazlılar, bu hafta itibariyle şehirde çalışacak. Bolu kampını tamamlayan Çotanaklar, bu hafta itibariyle yeni sezon hazırlıklarını şehirde sürdürecek. Yaklaşık 15 gün boyunca Bolu’da kampa giren Yeşil Beyazlılar burada taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi. Giresunspor teknik direktörü Mustafa Kaplan, “Burada iyi bir ortam geçirdik. Arkadaşlarla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu sezon her fırsatta söylediğim gibi, Giresunspor geçen sezon düşen bir camia. İşte bizim elimizde oyuncuları en iyi şekilde kullanıp iyi bir Giresunspor oluşturmak istiyoruz. Burada da genç takımdan aldığımız oyunculardan lig içerisinde faydalanmak istiyoruz, kiralıktan gelen oyuncuları kullanmak istiyoruz. Bize geçen sezon takımın şablondaki olan bazı oyuncuları iskeletimiz olarak düşünüyoruz.” dedi.
Giresunspor 2023-24 sezonu öncesi kamp çalışmaları kapsamında Şanlıurfaspor ile oynadığı hazırlık maçından 2-1 mağlup ayrıldı.

Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı maçlarla devam ediyor. Bolu Termal Kampında oynanan mücadeleden Şanlıurfaspor 2-1 galip ayrıldı.

Mücadeleyi hakem Süleyman Erkılıç yönetirken, yardımcılıklarını ise Eyüp Özer ile Muhammed Buğra yaptı. Dördüncü hakem olarak Umut Kılıç görev yaptı.

Yeşil beyazlılar ikinci yarının ilk dakikalarında Şanlıurfaspor’un kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. Sarı yeşilliler kendi kalesine attığı golün ardından hemen toparlanarak Barış Ekincier'in serbest vuruştan kaydettiği gol ile beraberliği yakaladı. İlerleyen dakikalarda Seyit Gazanfer'in ortasına karşılık veren Şamil'in kaydettiği gol ile öne geçen Şanlıurfaspor, kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyarak karşılaşmadan 2-1'lik skorla ayrıldı.

Bu maç ile Bolu kampını noktalayan Yeşil Beyazlılar, bu hafta itibariyle şehirde çalışacak.

Bolu kampını tamamlayan Çotanaklar, bu hafta itibariyle yeni sezon hazırlıklarını şehirde sürdürecek. Yaklaşık 15 gün boyunca Bolu’da kampa giren Yeşil Beyazlılar burada taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.

Giresunspor teknik direktörü Mustafa Kaplan, “Burada iyi bir ortam geçirdik. Arkadaşlarla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu sezon her fırsatta söylediğim gibi, Giresunspor geçen sezon düşen bir camia. İşte bizim elimizde oyuncuları en iyi şekilde kullanıp iyi bir Giresunspor oluşturmak istiyoruz. Burada da genç takımdan aldığımız oyunculardan lig içerisinde faydalanmak istiyoruz, kiralıktan gelen oyuncuları kullanmak istiyoruz. Bize geçen sezon takımın şablondaki olan bazı oyuncuları iskeletimiz olarak düşünüyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.