Giresunspor Lisesi başarıya doymuyor

SPOR 26.12.2022 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2022 - 17:10 3557+ kez okundu.
 

Giresunspor Lisesi başarıya doymuyor

Giresunspor Lisesi Kızlar ve Erkekler Badminton Voleybol takımı sporcuları ve Hentbol Erkek takımı okullar arası il birinciliği turnuvasında tüm rakiplerini yenerek il birincisi oldular.
Gençlik ve Spor Merkezi’nde düzenlenen müsabakalarda il birincisi olan öğretmen ve öğrenciler sevinçlerini paylaşmak üzere Okul Müdürü Tolga Halvacı’yı makamında ziyaret ettiler. Giresunspor Lisesi Müdürü Halvacı, “Giresunspor Lisesi çeşitli spor dallarında da iddialı sporcuları bünyesinde barındırmakta, sosyal ve sportif faaliyetleri eğitimin olmazsa olmaz bir parçası olarak görmekte ve öğrencilerini de bu doğrultuda yönlendirmektedir.” dedi. Müsabakalarda çeşitli dallarda başarı elde eden öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” dedi. 
Giresunspor Lisesi Kızlar ve Erkekler Badminton Voleybol takımı sporcuları ve Hentbol Erkek takımı okullar arası il birinciliği turnuvasında tüm rakiplerini yenerek il birincisi oldular.

Gençlik ve Spor Merkezi’nde düzenlenen müsabakalarda il birincisi olan öğretmen ve öğrenciler sevinçlerini paylaşmak üzere Okul Müdürü Tolga Halvacı’yı makamında ziyaret ettiler.

Giresunspor Lisesi Müdürü Halvacı, “Giresunspor Lisesi çeşitli spor dallarında da iddialı sporcuları bünyesinde barındırmakta, sosyal ve sportif faaliyetleri eğitimin olmazsa olmaz bir parçası olarak görmekte ve öğrencilerini de bu doğrultuda yönlendirmektedir.” dedi. Müsabakalarda çeşitli dallarda başarı elde eden öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” dedi. 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.