Giresunspor Süper Ligi istiyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2016 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2823+ kez okundu.
 

Giresunspor Süper Ligi istiyor

PTT 1'inci Ligi'nde Giresun'da oynanan maçta Giresunspor,...
...kümede kalma mücadelesi veren 1461 Trabzon'u ilk yarıda Vedat Muriqi'nin attığı golle 1-0 yendi. Maça seyirci desteğini arkasına alarak hızlı başlayan yeşil beyazlılar 14. Dakikada  Abwo ile sağ kanattan başlayan atakta Tugay topu arka direkte Waldison'a çıkardı. Waldison vuruşunda yön değiştiren topu Vedat Muriqi filelerle buluşturdu.1-0 geri kalan dakikalarda fırsatları değerlendiremeyen Giresunspor, sahadan istediği 3 puanı tek golle alarak Play - Off  içinde yer almaya devam etti. Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kazanma duygusunu tatmanın kendilerine büyük moral verdiğini, çok gergin ve stresli bir maç oynadıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Çok iyi oynadığımız söylenemez ama çok iyi mücadele ettik. Maçı kazanmak için sahafa ne gerekiyorsa yaptık. Bu şehrin 40 yıllık özlemine son vermek için nasıl bir mücadele edilmesi gerekiyorsa öyle mücadele sergiledik. Oyuncularımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum. Önemli bir destek verdiler. Tarihe geçecek kıymetli bir 3 puan elde ettik. Henüz play-off’u garantilemedik. Diğer maçların sonuçlarına göre belki 1 puan belki de3 puan bizi hedefe götürecek. Rakibimizde konumu itibariyle çok zorlu bir rakipti. Hafta içinde verdiğim demeçlerde de söylemiştim, bu ligin en fazla koşan takımı bizimle beraber Altınordu ve 1461 Trabzon diye. Bugünde onu da gösterdiler. Rakibimizi de tebrik ediyorum gerçekten iyi mücadele ettiler. Bakıldığı zaman aldığımız 3 puanın kıymetini daha iyi anlıyoruz. Matematiksel garantilemeden play-off’a kaldık diyemeyiz. Bu işin matematiği var. Ancak çok büyük avantajımız olduğunu söyleyebiliriz" dedi.     Haber-Foto: Muzaffer Şahin      
PTT 1'inci Ligi'nde Giresun'da oynanan maçta Giresunspor,...

...kümede kalma mücadelesi veren 1461 Trabzon'u ilk yarıda Vedat Muriqi'nin attığı golle 1-0 yendi. Maça seyirci desteğini arkasına alarak hızlı başlayan yeşil beyazlılar 14. Dakikada  Abwo ile sağ kanattan başlayan atakta Tugay topu arka direkte Waldison'a çıkardı. Waldison vuruşunda yön değiştiren topu Vedat Muriqi filelerle buluşturdu.1-0 geri kalan dakikalarda fırsatları değerlendiremeyen Giresunspor, sahadan istediği 3 puanı tek golle alarak Play - Off  içinde yer almaya devam etti. Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kazanma duygusunu tatmanın kendilerine büyük moral verdiğini, çok gergin ve stresli bir maç oynadıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Çok iyi oynadığımız söylenemez ama çok iyi mücadele ettik. Maçı kazanmak için sahafa ne gerekiyorsa yaptık. Bu şehrin 40 yıllık özlemine son vermek için nasıl bir mücadele edilmesi gerekiyorsa öyle mücadele sergiledik. Oyuncularımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum. Önemli bir destek verdiler. Tarihe geçecek kıymetli bir 3 puan elde ettik. Henüz play-off’u garantilemedik. Diğer maçların sonuçlarına göre belki 1 puan belki de3 puan bizi hedefe götürecek. Rakibimizde konumu itibariyle çok zorlu bir rakipti. Hafta içinde verdiğim demeçlerde de söylemiştim, bu ligin en fazla koşan takımı bizimle beraber Altınordu ve 1461 Trabzon diye. Bugünde onu da gösterdiler. Rakibimizi de tebrik ediyorum gerçekten iyi mücadele ettiler. Bakıldığı zaman aldığımız 3 puanın kıymetini daha iyi anlıyoruz. Matematiksel garantilemeden play-off’a kaldık diyemeyiz. Bu işin matematiği var. Ancak çok büyük avantajımız olduğunu söyleyebiliriz" dedi.

 

 

Haber-Foto: Muzaffer Şahin

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.