Giresunspor'a destek vermek için buradayız

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2016 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2998+ kez okundu.
 

Giresunspor'a destek vermek için buradayız

AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli,...
...hastalığının ardından Giresun'a gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerine Giresunspor'da da devam etti. Canikli beraberinde Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile birlikte Cumartesi günü müsabaka öncesi Giresunspor tesislerine giderek, Başkan Mustafa Bozbağ ve futbolculara başarılar dilediler.   Başkan Mustafa Bozbağ tarafından karşılanan Canikli ve beraberindekiler, bir süre sohbet ettiler.  Ardından futbolcu ve teknik heyetle bir araya gelen Grup Başkanvekili Canikli, "Giresunspor’a destek vermek için buradayız. Giresunspor, Giresun’un kalbi, ilimizi her şekilde ilgilendiren etkileyen sosyal toplumsal bir hadisedir. İnsanlarımız Giresunspor’da kendisini görüyor onunla mutlu oluyor, onunla üzülüyor. Bizler de böylesi hassas bir konuda Giresun’u mutlu etmek için her türlü desteği göstermemiz gerekiyor. Giresunspor son derece mütevazı denilebilecek bir bütçeye rağmen çok iyi bir noktada iyi sonuçlar elde ediyor. Bunun temel nedeni temiz dürüst ve samimi bir yönetimdir. Bütün camia olarak bizim isteğimiz Süper Lige çıkmaktır. Bir kez daha Başkanımıza, yönetim kuruluna emeği geçen tüm arkadaşlarımıza bu samimi fedakâr hane çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra hep beraber Atatürk stadyumuna giden Canikli ve beraberindekiler, 1461 Trabzon maçını takip ederek, Giresunspor’un galip gelmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadılar.  
AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli,...

...hastalığının ardından Giresun'a gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerine Giresunspor'da da devam etti.

Canikli beraberinde Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile birlikte Cumartesi günü müsabaka öncesi Giresunspor tesislerine giderek, Başkan Mustafa Bozbağ ve futbolculara başarılar dilediler.  

Başkan Mustafa Bozbağ tarafından karşılanan Canikli ve beraberindekiler, bir süre sohbet ettiler. 

Ardından futbolcu ve teknik heyetle bir araya gelen Grup Başkanvekili Canikli, "Giresunspor’a destek vermek için buradayız. Giresunspor, Giresun’un kalbi, ilimizi her şekilde ilgilendiren etkileyen sosyal toplumsal bir hadisedir. İnsanlarımız Giresunspor’da kendisini görüyor onunla mutlu oluyor, onunla üzülüyor. Bizler de böylesi hassas bir konuda Giresun’u mutlu etmek için her türlü desteği göstermemiz gerekiyor. Giresunspor son derece mütevazı denilebilecek bir bütçeye rağmen çok iyi bir noktada iyi sonuçlar elde ediyor. Bunun temel nedeni temiz dürüst ve samimi bir yönetimdir. Bütün camia olarak bizim isteğimiz Süper Lige çıkmaktır. Bir kez daha Başkanımıza, yönetim kuruluna emeği geçen tüm arkadaşlarımıza bu samimi fedakâr hane çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra hep beraber Atatürk stadyumuna giden Canikli ve beraberindekiler, 1461 Trabzon maçını takip ederek, Giresunspor’un galip gelmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.