Giresun’un o ilçesinde denize girmek yasaklandı!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 30.06.2024 - 15:23, Güncelleme: 30.06.2024 - 15:23 4160 kez okundu.
 

Giresun’un o ilçesinde denize girmek yasaklandı!

Denizde oluşan aşırı akıntı ve rüzgar nedeniyle Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, denizin dalgalı olması sebebiyle halkın güvenliği için önlem aldı.
Kaymakam Koç, denizdeki dalga yüksekliklerinin tehlike oluşturabilecek seviyeye ulaşmasıyla birlikte, vatandaşların denize girişini geçici bir süreliğine yasakladı. Kaymakam Ünal Koç, yaptığı açıklamada, bu kararın halkın can güvenliğini koruma amaçlı olduğunu belirtti.  Özellikle yaz aylarında deniz keyfi yapmak isteyen vatandaşların güvenliğini sağlamak için böyle bir karar aldıklarını dile getiren Koç, dalgalı denizlerde boğulma riskinin yüksek olduğunu vurguladı. Yasağın, denizlerin dalgalı olma durumuna göre değişebileceği ifade edilirken, halkın güvenliği için alınan bu önlemin geçici olduğu ve deniz şartlarının normale dönmesiyle birlikte yasağın kaldırılabileceği bildirildi.
Denizde oluşan aşırı akıntı ve rüzgar nedeniyle Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, denizin dalgalı olması sebebiyle halkın güvenliği için önlem aldı.

Kaymakam Koç, denizdeki dalga yüksekliklerinin tehlike oluşturabilecek seviyeye ulaşmasıyla birlikte, vatandaşların denize girişini geçici bir süreliğine yasakladı.
Kaymakam Ünal Koç, yaptığı açıklamada, bu kararın halkın can güvenliğini koruma amaçlı olduğunu belirtti. 
Özellikle yaz aylarında deniz keyfi yapmak isteyen vatandaşların güvenliğini sağlamak için böyle bir karar aldıklarını dile getiren Koç, dalgalı denizlerde boğulma riskinin yüksek olduğunu vurguladı.


Yasağın, denizlerin dalgalı olma durumuna göre değişebileceği ifade edilirken, halkın güvenliği için alınan bu önlemin geçici olduğu ve deniz şartlarının normale dönmesiyle birlikte yasağın kaldırılabileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.