Görme Engelliler Kampı sona erdi

GÜNDEM 31.07.2023 - 17:35, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:35 2801+ kez okundu.
 

Görme Engelliler Kampı sona erdi

21-29 Temmuz tarihlerinde Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Bulancak’ta gerçekleşen Aytaç Görme Engelliler Kampı sona erdi.
Kamp sorumlusu Tiyatro sanatçısı, yazar ve aynı zamanda Tebeşir Tiyatrosu Genel Yönetmeni Göktan Güçlü, beraberinde eşi Gönül Ekmekçi Güçlü ve öğretmen Ayşen Engin ile birlikte gazetemize teşekkür ziyaretinde bulundular. Bulancak’ta mükemmel bir kamp gerçekleştirdiklerini ifade eden Güçlü ve beraberindekileri Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Muhabirlerimiz Muzaffer Şahin ve Erol Küçük karşıladı. Güçlü yaptığı açıklamada, “Hayaldi gerçek oldu. Burada dolu dolu çok güzel günler yaşadık. Oyunlar oynadık, velilerimize aylık eğitim verildi, burada tanıştık ve kısa sürede kaynaştık. Bizimle bu süre içinde hep beraber olan Kaymakamımız Ünal Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut, öğretmenlerimiz Cem Mutlu Türkseven, Ayşen Engin, bizi taşıyan Asrın Tur kaptanları Erkan Özkaya ve Tercan Tirsi ve Bulancak Şoförler Derneği Başkanı Mustafa Aydın, Bulancak Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Muslu ve çalışanlarına, Aliosman Ulusoy Firması Sebahattin Çolakoğlu, Mustafa Çolakoğlu ve çalışanlarına, Fen Lisesi’nden bizi misafir eden okul idaresi başta okul müdürü Coşkun Göktekin ve çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” dedi.    
21-29 Temmuz tarihlerinde Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Bulancak’ta gerçekleşen Aytaç Görme Engelliler Kampı sona erdi.

Kamp sorumlusu Tiyatro sanatçısı, yazar ve aynı zamanda Tebeşir Tiyatrosu Genel Yönetmeni Göktan Güçlü, beraberinde eşi Gönül Ekmekçi Güçlü ve öğretmen Ayşen Engin ile birlikte gazetemize teşekkür ziyaretinde bulundular.

Bulancak’ta mükemmel bir kamp gerçekleştirdiklerini ifade eden Güçlü ve beraberindekileri Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Muhabirlerimiz Muzaffer Şahin ve Erol Küçük karşıladı.

Güçlü yaptığı açıklamada, “Hayaldi gerçek oldu. Burada dolu dolu çok güzel günler yaşadık. Oyunlar oynadık, velilerimize aylık eğitim verildi, burada tanıştık ve kısa sürede kaynaştık. Bizimle bu süre içinde hep beraber olan Kaymakamımız Ünal Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut, öğretmenlerimiz Cem Mutlu Türkseven, Ayşen Engin, bizi taşıyan Asrın Tur kaptanları Erkan Özkaya ve Tercan Tirsi ve Bulancak Şoförler Derneği Başkanı Mustafa Aydın, Bulancak Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Muslu ve çalışanlarına, Aliosman Ulusoy Firması Sebahattin Çolakoğlu, Mustafa Çolakoğlu ve çalışanlarına, Fen Lisesi’nden bizi misafir eden okul idaresi başta okul müdürü Coşkun Göktekin ve çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

 

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.