Halk Saadeti istiyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2011 - 23:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2735+ kez okundu.
 

Halk Saadeti istiyor

Saadet Partisi (SP) Giresun 1. sıra milletvekili adayı Süleyman Tekbaş ile 2. sıra adayı Ömer Öztürk, İl Başkanı Vedat Yılmaz, İlçe Başkanı Mehmet Aybar ve partililerle birlikte Bulancak sanayi esnafını ziyaret etti.
Tekbaş, "Bugün burada sanayi esnafını gezerek fikir alışverişinde bulunup, esnafımızın sıkıntılarını bizzat görüyoruz. Biliyorsunuz ki Biz de bir esnaf olarak meslektaşlarımın sıkıntılarını çok iyi bilmekteyiz ve çözümün adresinin de Saadet olduğunu esnafımıza anlatmak için yollara düştüklerini,  bunun bir zaruret olduğunu söyleyen Süleyman Tekbaş, halk saadeti istiyor” dedi. SAADET İKTİDARA GELECEK Öztürk, "Türkiye'de 30 milyon motorlu taşıt var, ama tamamı ithal. Sokak ve caddeler bizim, ancak arabalar yabancı. ABD, İngiltere ve Japonya'dan ithal ediliyor. Adeta göçmen kuşları gibi her yanı sarmışlar. Bunlar ülkemizde üretilemez mi? Eğer üretilse bir gencimiz işsiz kalır mı? Çalışanın maaşı 4-5 kat artmaz mı? Peki 'yerli, milli, ağır sanayi' diyen başka bir parti gördünüz mü? Üretmeyen, yatırım yap-mayan bir ülke işsizliği yenebilir mi?” dedi.
Saadet Partisi (SP) Giresun 1. sıra milletvekili adayı Süleyman Tekbaş ile 2. sıra adayı Ömer Öztürk, İl Başkanı Vedat Yılmaz, İlçe Başkanı Mehmet Aybar ve partililerle birlikte Bulancak sanayi esnafını ziyaret etti.

Tekbaş, "Bugün burada sanayi esnafını gezerek fikir alışverişinde bulunup, esnafımızın sıkıntılarını bizzat görüyoruz. Biliyorsunuz ki Biz de bir esnaf olarak meslektaşlarımın sıkıntılarını çok iyi bilmekteyiz ve çözümün adresinin de Saadet olduğunu esnafımıza anlatmak için yollara düştüklerini,  bunun bir zaruret olduğunu söyleyen Süleyman Tekbaş, halk saadeti istiyor” dedi.

SAADET İKTİDARA GELECEK

Öztürk, "Türkiye'de 30 milyon motorlu taşıt var, ama tamamı ithal. Sokak ve caddeler bizim, ancak arabalar yabancı. ABD, İngiltere ve Japonya'dan ithal ediliyor. Adeta göçmen kuşları gibi her yanı sarmışlar. Bunlar ülkemizde üretilemez mi? Eğer üretilse bir gencimiz işsiz kalır mı? Çalışanın maaşı 4-5 kat artmaz mı? Peki 'yerli, milli, ağır sanayi' diyen başka bir parti gördünüz mü? Üretmeyen, yatırım yap-mayan bir ülke işsizliği yenebilir mi?” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.