Herkes engelli olabilir'

GÜNDEM 10.05.2018 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4199+ kez okundu.
 

Herkes engelli olabilir'

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri Bulancak Cumhuriyet meydanındaki program ile başladı.
10 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Atatürk anıtına çelenk sunma ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam etti. Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Şenel Ergüner, "Engelliler Haftasında kapsamında çeşitli faaliyetlerimiz olacaktır. Bugün burada bir arda olmaktan mutluyuz. Engelliler artık toplumun içinde kendilerine daha fazla yer bulmakta sıkıntı çekmiyor. Biz kimseden acıma beklemiyoruz. Bizde bu hayatın içinde herkes gibi yaşıyoruz” dedi. Bu konuşmadan sonra Sosyal Hizmet Merkezi müdürü Selçuk Türkmen, “Devletimiz ve insanlarımız artık engellilerin daha fazla yanında ve onlarla hayatı paylaşıyor. Biz kurum olarak zaten engellilerin her sorunu ile yakında ilgileniyoruz. Devletimiz engelliler konusunda her geçen gün hayatlarını kolaylaştıracak düzenlemeleri yapıyor. Bugün Bulancak’ta kurulu bulunan engelliler derneğimiz ile daha çok insanımıza ulaşmış durumdayız” dedi. Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’de yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Ülkemizdeki engellilere eskisinden daha çok değer verilmeye başlanmıştır. Her geçen günde devletimiz bütün imkanlarını engelliler için kullanıyor. Bu konu da toplumumuz da da bilinçli olma hali gelişmiştir. Engelliler ile empati kurmak ve bir gün herkesin engelli olabileceğini unutmamalıyız. Maddi ve manevi olarak kurumlarımız tam anlamı ile engellilerin yanında ve her sıkıntısını çözmek için vardır” diye konuştu.
10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri Bulancak Cumhuriyet meydanındaki program ile başladı.

10 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Atatürk anıtına çelenk sunma ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam etti. Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Şenel Ergüner, "Engelliler Haftasında kapsamında çeşitli faaliyetlerimiz olacaktır. Bugün burada bir arda olmaktan mutluyuz. Engelliler artık toplumun içinde kendilerine daha fazla yer bulmakta sıkıntı çekmiyor. Biz kimseden acıma beklemiyoruz. Bizde bu hayatın içinde herkes gibi yaşıyoruz” dedi. Bu konuşmadan sonra Sosyal Hizmet Merkezi müdürü Selçuk Türkmen, “Devletimiz ve insanlarımız artık engellilerin daha fazla yanında ve onlarla hayatı paylaşıyor. Biz kurum olarak zaten engellilerin her sorunu ile yakında ilgileniyoruz. Devletimiz engelliler konusunda her geçen gün hayatlarını kolaylaştıracak düzenlemeleri yapıyor. Bugün Bulancak’ta kurulu bulunan engelliler derneğimiz ile daha çok insanımıza ulaşmış durumdayız” dedi.

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’de yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Ülkemizdeki engellilere eskisinden daha çok değer verilmeye başlanmıştır. Her geçen günde devletimiz bütün imkanlarını engelliler için kullanıyor. Bu konu da toplumumuz da da bilinçli olma hali gelişmiştir. Engelliler ile empati kurmak ve bir gün herkesin engelli olabileceğini unutmamalıyız. Maddi ve manevi olarak kurumlarımız tam anlamı ile engellilerin yanında ve her sıkıntısını çözmek için vardır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.