İlknur Küçükcingöz'den ücretsiz Zumba ve Modern dans dersleri

SANAT (YH) - Yıldız Haber | 04.07.2024 - 12:55, Güncelleme: 04.07.2024 - 12:55 11310+ kez okundu.
 

İlknur Küçükcingöz'den ücretsiz Zumba ve Modern dans dersleri

İlknur Küçükcingöz, halk oyunlarıyla tanınan Tosya'dan Bulancak'a geçiş yaparak sanat ve sporu birleştiren geniş kapsamlı bir proje başlatıyor.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde uzun yıllar halk oyunları antrenörlüğü yaparak adını duyuran İlknur Küçükcingöz, şimdi de Bulancak'ta yeni bir heyecanın fitilini ateşliyor. Tosya'da kurduğu başarılı halk oyunları ekibinin ardından memleketi Bulancak'a yerleşen Küçükcingöz, sanat ve sporu bir araya getiren geniş kapsamlı bir proje başlatıyor. Bulancaklı çocuklar, gençler ve kadınlar için ücretsiz olarak düzenlenecek halk oyunları, zumba ve modern dans kurslarıyla ilçeye yeni bir soluk getirecek olan Küçükcingöz, aynı zamanda "sosyal kadın - sporda kadın" programıyla kadınlara yönelik özel etkinlikler düzenleyecek. Bu programlar aracılığıyla kadınların toplumsal hayata daha aktif katılımlarını teşvik etmeyi hedefleyen Küçükcingöz, Bulancak gençliğine sanatın ve sporun birleştirici gücünü sunacak. Küçükcingöz, projesinin Bulancak'ta geniş bir ilgi görmesini ve toplumun farklı kesimlerinden insanların bir araya gelerek sosyal etkileşimlerini artırmayı amaçlıyor. Gelecek planlarında ise Bulancak'ın kültürel ve sanatsal potansiyelini daha da geliştirmek ve bölgeye özgü sanat formlarını yaşatmak var.  Küçükcingöz ‘Benim için sanat ve spor insanların bir araya gelip sosyal etkileşimlerini güçlendiren en önemli araçlardan biridir. Bulancak'ta gençlerimiz ve kadınlarımızla birlikte, halk oyunları ve dansın enerjisini paylaşarak şehrimizi daha da renklendirmek istiyorum. Hepinizi kurslarımıza katılmaya ve birlikte hareket etmeye davet ediyorum’ dedi. Ücretsiz olarak sunulan kurslara katılmak isteyenler, kayıtlarını Bulancak Gençlik Merkezi, Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü veya İlknur Küçükcingöz'ün Instagram ve Facebook hesapları üzerinden gerçekleştirebilirler. İlknur Küçükcingöz'ün sosyal medyasından başvuru yapmak için tıklayınız...    
İlknur Küçükcingöz, halk oyunlarıyla tanınan Tosya'dan Bulancak'a geçiş yaparak sanat ve sporu birleştiren geniş kapsamlı bir proje başlatıyor.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde uzun yıllar halk oyunları antrenörlüğü yaparak adını duyuran İlknur Küçükcingöz, şimdi de Bulancak'ta yeni bir heyecanın fitilini ateşliyor. Tosya'da kurduğu başarılı halk oyunları ekibinin ardından memleketi Bulancak'a yerleşen Küçükcingöz, sanat ve sporu bir araya getiren geniş kapsamlı bir proje başlatıyor.

Bulancaklı çocuklar, gençler ve kadınlar için ücretsiz olarak düzenlenecek halk oyunları, zumba ve modern dans kurslarıyla ilçeye yeni bir soluk getirecek olan Küçükcingöz, aynı zamanda "sosyal kadın - sporda kadın" programıyla kadınlara yönelik özel etkinlikler düzenleyecek.

Bu programlar aracılığıyla kadınların toplumsal hayata daha aktif katılımlarını teşvik etmeyi hedefleyen Küçükcingöz, Bulancak gençliğine sanatın ve sporun birleştirici gücünü sunacak.

Küçükcingöz, projesinin Bulancak'ta geniş bir ilgi görmesini ve toplumun farklı kesimlerinden insanların bir araya gelerek sosyal etkileşimlerini artırmayı amaçlıyor. Gelecek planlarında ise Bulancak'ın kültürel ve sanatsal potansiyelini daha da geliştirmek ve bölgeye özgü sanat formlarını yaşatmak var. 

Küçükcingöz ‘Benim için sanat ve spor insanların bir araya gelip sosyal etkileşimlerini güçlendiren en önemli araçlardan biridir. Bulancak'ta gençlerimiz ve kadınlarımızla birlikte, halk oyunları ve dansın enerjisini paylaşarak şehrimizi daha da renklendirmek istiyorum. Hepinizi kurslarımıza katılmaya ve birlikte hareket etmeye davet ediyorum’ dedi.

Ücretsiz olarak sunulan kurslara katılmak isteyenler, kayıtlarını Bulancak Gençlik Merkezi, Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü veya İlknur Küçükcingöz'ün Instagram ve Facebook hesapları üzerinden gerçekleştirebilirler.

İlknur Küçükcingöz'ün sosyal medyasından başvuru yapmak için tıklayınız...

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.