Boyabat'ta her hafta bir mahalle halkı bilgilendiriliyor

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 03.12.2022 - 17:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 16:44 1963+ kez okundu.
 

Boyabat'ta her hafta bir mahalle halkı bilgilendiriliyor

SİNOP (AA) - Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından her hafta cuma günü bir mahallede toplantı yapılıyor.İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, her cuma günü "Güvenli sokaklar mutlu şehir" sloganıyla bir mahalle muhtarıyla toplantı yaptıklarını belirtildi.Bu kapsamda mahalle muhtarları ve esnaf ziyaretleri yapıldığı aktarılan açıklamada, "Son olarak Yıldız Mahallesi muhtarı ile toplantı ve esnaf ziyareti yapıldı. Esnaf ve mahalle halkına dolandırıcılık, sahte para, sosyal medya, telefonda kişisel bilgi paylaşımı yapılmaması ve KADES konularında bilgilendirilme yapıldı. İlçemizde meydana gelebilecek olaylara karşı genel istek, öneri ve şikayetler de değerlendirildi." ifadelerine yer verildi.

SİNOP (AA) - Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından her hafta cuma günü bir mahallede toplantı yapılıyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, her cuma günü "Güvenli sokaklar mutlu şehir" sloganıyla bir mahalle muhtarıyla toplantı yaptıklarını belirtildi.

Bu kapsamda mahalle muhtarları ve esnaf ziyaretleri yapıldığı aktarılan açıklamada, "Son olarak Yıldız Mahallesi muhtarı ile toplantı ve esnaf ziyareti yapıldı. Esnaf ve mahalle halkına dolandırıcılık, sahte para, sosyal medya, telefonda kişisel bilgi paylaşımı yapılmaması ve KADES konularında bilgilendirilme yapıldı. İlçemizde meydana gelebilecek olaylara karşı genel istek, öneri ve şikayetler de değerlendirildi." ifadelerine yer verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.