Amasya Belediye Başkanı Çelik'ten pazar esnafına ziyaret

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 22.07.2023 - 13:58, Güncelleme: 22.07.2023 - 14:00 2102+ kez okundu.
 

Amasya Belediye Başkanı Çelik'ten pazar esnafına ziyaret

AMASYA (AA) - Amasya Belediye Başkanı Bayram Çelik, İstasyon Semt Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Çelik, esnafa hayırlı işler diledi. Çelik, "Pazar esnafımızı ziyaret ettik. İstek ve taleplerini tek tek dinledik. Çözüm noktasında fikirlerimizi beyan ettik. Sorunları çözeceğimizi dile getirdik. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarımızla da bir araya geldik onların da talep ve isteklerini dinledik. Bizim işimiz sorunlara çözüm bulmak. Çözüm için arkadaşlarımıza talimat veriyoruz ve yakından takip ediyoruz. Her şey vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için ve bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.  
AMASYA (AA) - Amasya Belediye Başkanı Bayram Çelik, İstasyon Semt Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Çelik, esnafa hayırlı işler diledi.

Çelik, "Pazar esnafımızı ziyaret ettik. İstek ve taleplerini tek tek dinledik. Çözüm noktasında fikirlerimizi beyan ettik. Sorunları çözeceğimizi dile getirdik. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarımızla da bir araya geldik onların da talep ve isteklerini dinledik. Bizim işimiz sorunlara çözüm bulmak. Çözüm için arkadaşlarımıza talimat veriyoruz ve yakından takip ediyoruz. Her şey vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için ve bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.