Can dostlarımız için besleme noktalarına su takviyesi yapılıyor

YAŞAM 23.08.2023 - 15:18, Güncelleme: 23.08.2023 - 15:18 4647+ kez okundu.
 

Can dostlarımız için besleme noktalarına su takviyesi yapılıyor

Giresun Belediyesi, ülkemizi etkisi altına alan sıcak havalarda içecek su bulmakta zorlanan can dostlarımız için düzenli olarak besleme noktalarında su kaplarını kontrol ederek boş olanları dolduruyor.
“Onlar için bu sıcak havalarda kapımızın önünde bir kap su bulunduralım” Kedi ve köpeklerin kolayca ulaşabilecekleri şekilde dizayn edilen ve hayvanların yoğun olarak yaşadığı bölgelere monte edilen besleme odakları, Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından su ile doldurularak takviyeleri de yapılıyor. Öte yandan hayvan barınağına ise hayvanların sağlık kontrolleri ve bakımları için ameliyathane röntgen, biyokimya ve hemogram cihazları alınırken, barınakta 80 metrekare kedi evi ve 7 bölmeli hasta köpekler için hasta yatar yerleri de yer alıyor. Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada, “Can dostlarımızı bu sıcak havalarda unutmuyoruz. Şehrimizin farklı noktalarına can dostlarımız için mama ve su kaplarını içeren beslenme odakları yerleştirmiştik. Besleme noktalarını kontrol ederek eksikleri gideriyoruz. Onlar için bu sıcak havalarda kapımızın önünde bir kap su bulunduralım” dedi.
Giresun Belediyesi, ülkemizi etkisi altına alan sıcak havalarda içecek su bulmakta zorlanan can dostlarımız için düzenli olarak besleme noktalarında su kaplarını kontrol ederek boş olanları dolduruyor.

“Onlar için bu sıcak havalarda kapımızın önünde bir kap su bulunduralım”

Kedi ve köpeklerin kolayca ulaşabilecekleri şekilde dizayn edilen ve hayvanların yoğun olarak yaşadığı bölgelere monte edilen besleme odakları, Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından su ile doldurularak takviyeleri de yapılıyor.

Öte yandan hayvan barınağına ise hayvanların sağlık kontrolleri ve bakımları için ameliyathane röntgen, biyokimya ve hemogram cihazları alınırken, barınakta 80 metrekare kedi evi ve 7 bölmeli hasta köpekler için hasta yatar yerleri de yer alıyor.

Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada, “Can dostlarımızı bu sıcak havalarda unutmuyoruz. Şehrimizin farklı noktalarına can dostlarımız için mama ve su kaplarını içeren beslenme odakları yerleştirmiştik. Besleme noktalarını kontrol ederek eksikleri gideriyoruz. Onlar için bu sıcak havalarda kapımızın önünde bir kap su bulunduralım” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.