Trabzon'da kurtlar girdiği ağılda 20 küçükbaş hayvanı telef etti

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 25.01.2024 - 11:37, Güncelleme: 25.01.2024 - 11:45 1753+ kez okundu.
 

Trabzon'da kurtlar girdiği ağılda 20 küçükbaş hayvanı telef etti

Trabzon'un Araklı ilçesine bağlı Özgen Mahallesi'ne inen kurtlar, girdikleri 4 ağılda toplam 20 küçükbaş hayvanı telef etti.
Yiyecek bulmak için kırsal Özgen Mahallesi'ne inen kurtlar, ilk gün 3 ağıla, ertesi gün ise başka bir ağıla girerek toplam 20 küçükbaş hayvanı telef etti. Yapılan incelemede kurtların bazı ağılların ahşap kapılarını parçalayarak içeri girdiği belirlendi. Hayvanları telef olan çiftçiler durumu İl Tarım Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililerine bildirdi. Mahalleye gelen ekipler, konuyla ilgili çalışma başlattı.      
Trabzon'un Araklı ilçesine bağlı Özgen Mahallesi'ne inen kurtlar, girdikleri 4 ağılda toplam 20 küçükbaş hayvanı telef etti.

Yiyecek bulmak için kırsal Özgen Mahallesi'ne inen kurtlar, ilk gün 3 ağıla, ertesi gün ise başka bir ağıla girerek toplam 20 küçükbaş hayvanı telef etti.

Yapılan incelemede kurtların bazı ağılların ahşap kapılarını parçalayarak içeri girdiği belirlendi.

Hayvanları telef olan çiftçiler durumu İl Tarım Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililerine bildirdi.

Mahalleye gelen ekipler, konuyla ilgili çalışma başlattı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.