Başkan Sıbıç sabah mesaisinde!

GÜNDEM 13.05.2024 - 09:14, Güncelleme: 13.05.2024 - 09:14 3419+ kez okundu.
 

Başkan Sıbıç sabah mesaisinde!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, sabah mesailerine ara vermeden devam ediyor.
Vatandaşların davetlerine katılan Başkan Sıbıç, bu sabah Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım ve Sanayi Mahallesi Kamusal Yapıları Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Sabah kahvaltısında dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Sıbıç, “Sanayi Mahallemizin sorunları hakkında konuştuk, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdik, yapacak olduğumuz çalışmalar için ortak istişarelerde bulunduk” dedi.  
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, sabah mesailerine ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşların davetlerine katılan Başkan Sıbıç, bu sabah Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım ve Sanayi Mahallesi Kamusal Yapıları Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

Sabah kahvaltısında dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Sıbıç, “Sanayi Mahallemizin sorunları hakkında konuştuk, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdik, yapacak olduğumuz çalışmalar için ortak istişarelerde bulunduk” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.