Dereli Kurtulmuş Ortaokulu'ndan Türkiye şampiyonu çıktı

SPOR 17.05.2024 - 10:43, Güncelleme: 17.05.2024 - 11:09 4730+ kez okundu.
 

Dereli Kurtulmuş Ortaokulu'ndan Türkiye şampiyonu çıktı

Giresun Dereli Kurtulmuş Ortaokulu öğrencilerinden Nazlı Nur Çakır Konya'daki düzenlenen Ortaokullar arası Atletizm yarışmasında 100 metre koşuda Türkiye ikincisi olurken 800 metrede Türkiye birincisi olarak kürsüye çıktı.
Öğrenciyi çalıştıran okulun Beden Eğitimi öğretmeni aynı zamanda Bulancak sanayide oto camcı Şendoğan Eren'i oğlu Ahmet Enes Eren öğrencisinin başarısıyla büyük mutluluk duydu. İl Milli Eğitim müdürü Ertuğrul Tosunoğlu şampiyonu makamında kabülünde:Özel öğrencimizin bedenen ve metal olarak bireyleri oldukça zorlayan atletizmde kazandığı üstün başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi."İlimizi en iyi şekilde temsil eden öğrencimiz Nazlı Nur kızımızı,ailesini,okul idaresini ve öğretmenini tebrik ediyorum."dedi. Dereli İlçe Milli Eğitim müdürü Ağabey Tanış ise çok mutlu olduklarını dile getirdi. Okul müdürleri Eser Günaydın ise,öğrencisinin bu başarısının çok büyük olduğunu ve bu büyük sevinci hep beraber yaşadıklarını belirtirken bu hayalin gerçeğe dönüşmesine öğrencimizin her zaman yanında olan Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet Enes Eren'i tebrik ediyor,destek veren herkese teşekkür ediyoruz."dedi.
Giresun Dereli Kurtulmuş Ortaokulu öğrencilerinden Nazlı Nur Çakır Konya'daki düzenlenen Ortaokullar arası Atletizm yarışmasında 100 metre koşuda Türkiye ikincisi olurken 800 metrede Türkiye birincisi olarak kürsüye çıktı.

Öğrenciyi çalıştıran okulun Beden Eğitimi öğretmeni aynı zamanda Bulancak sanayide oto camcı Şendoğan Eren'i oğlu Ahmet Enes Eren öğrencisinin başarısıyla büyük mutluluk duydu.

İl Milli Eğitim müdürü Ertuğrul Tosunoğlu şampiyonu makamında kabülünde:Özel öğrencimizin bedenen ve metal olarak bireyleri oldukça zorlayan atletizmde kazandığı üstün başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi."İlimizi en iyi şekilde temsil eden öğrencimiz Nazlı Nur kızımızı,ailesini,okul idaresini ve öğretmenini tebrik ediyorum."dedi. Dereli İlçe Milli Eğitim müdürü Ağabey Tanış ise çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Okul müdürleri Eser Günaydın ise,öğrencisinin bu başarısının çok büyük olduğunu ve bu büyük sevinci hep beraber yaşadıklarını belirtirken bu hayalin gerçeğe dönüşmesine öğrencimizin her zaman yanında olan Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet Enes Eren'i tebrik ediyor,destek veren herkese teşekkür ediyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.