Şampiyon Yıldız Haber’de

SPOR 17.05.2024 - 11:38, Güncelleme: 17.05.2024 - 11:38 5019+ kez okundu.
 

Şampiyon Yıldız Haber’de

Bulancaklı milli sporcumuz Deva Dübüş, Slovakya'da üst üste aldığı başarılarla finalde rakiplerini yenerek iki şampiyonluk ile altın madalya kazanmıştı.
Gazetemizde başarılarından sık sık söz ettiğimiz milli sporcumuz Deva Dübüş, Bulancak İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Yüksel ve antrenör Ömer Faruk Sipahi ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Şampiyonumuzu, gösterdiği üstün performans ve elde ettiği başarılar nedeniyle kutluyor, gelecekteki müsabakalarda da başarılarının devamını diliyoruz. Yıldız Haber olarak, milli sporcumuz Deva Dübüş'ü ve bu süreçte ona destek olan antrenörü ve öğretmenlerini tebrik ederiz.
Bulancaklı milli sporcumuz Deva Dübüş, Slovakya'da üst üste aldığı başarılarla finalde rakiplerini yenerek iki şampiyonluk ile altın madalya kazanmıştı.

Gazetemizde başarılarından sık sık söz ettiğimiz milli sporcumuz Deva Dübüş, Bulancak İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Yüksel ve antrenör Ömer Faruk Sipahi ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Şampiyonumuzu, gösterdiği üstün performans ve elde ettiği başarılar nedeniyle kutluyor, gelecekteki müsabakalarda da başarılarının devamını diliyoruz. Yıldız Haber olarak, milli sporcumuz Deva Dübüş'ü ve bu süreçte ona destek olan antrenörü ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.