Yaz dönemi Ege’de yangınlar korkulu anlar yaşatıyor

GÜNDEM 08.06.2024 - 09:44, Güncelleme: 08.06.2024 - 09:44 1026 kez okundu.
 

Yaz dönemi Ege’de yangınlar korkulu anlar yaşatıyor

Manisa'dan bir yangın haberi de Turgutlu ilçesinden geldi.
Edinilen bilgilere göre; ilçeye bağlı Çepnidere Mahallesi ile İzmir sınırında bulunan bir alanda yangın çıktı. Kısa sürede geniş bir alana yayılan arazi yangını, Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Turgutlu Belediyesi ve orman ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla kontrol altına alındı. Korku  ve paniğe neden olan yangına 15 itfaiye aracı, bir su tankeri, bir greyder, iki helikopter ve 2 uçak müdahale etti. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Manisa'dan bir yangın haberi de Turgutlu ilçesinden geldi.

Edinilen bilgilere göre; ilçeye bağlı Çepnidere Mahallesi ile İzmir sınırında bulunan bir alanda yangın çıktı.

Kısa sürede geniş bir alana yayılan arazi yangını, Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Turgutlu Belediyesi ve orman ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla kontrol altına alındı.

Korku  ve paniğe neden olan yangına 15 itfaiye aracı, bir su tankeri, bir greyder, iki helikopter ve 2 uçak müdahale etti. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.