AK Parti Bulancak’ta kurban bayramı programı yapıldı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 18.06.2024 - 13:09, Güncelleme: 18.06.2024 - 13:09 3090 kez okundu.
 

AK Parti Bulancak’ta kurban bayramı programı yapıldı

Kurban Bayramını ikinci gününde AK Parti Bulancak ilçe başkanlığında bayramlaşma programı yapıldı.
17 Haziran Pazartesi günü ilçe parti binasında ki bayramlaşma programına Giresun milletvekilleri de katıldı. Saat 15.00’da ilçe başkanlık binasında partililerin katılımı ile İlçe Başkanı Necati Yıldırım başkanlığında yapılan programa AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temur, Nazım Elmas, İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Şükran Ovalı, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Programda yapılan konuşmalarda İlçe Başkanı Yıldırım, Milletvekili Ali Temur, Nazım Elmas, İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Şükran Ovalı, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, programa katılan partililerin kurban bayramını tebrik ederek, vatandaşın taleplerini dinlediklerini ve yapılacak olan yatırımlar ile teşkilatların çalışmalara devam ettiğini ifade ederek, Giresun ve ilçeleri için her adımın atıldığını belirtiler.  
Kurban Bayramını ikinci gününde AK Parti Bulancak ilçe başkanlığında bayramlaşma programı yapıldı.

17 Haziran Pazartesi günü ilçe parti binasında ki bayramlaşma programına Giresun milletvekilleri de katıldı.

Saat 15.00’da ilçe başkanlık binasında partililerin katılımı ile İlçe Başkanı Necati Yıldırım başkanlığında yapılan programa AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temur, Nazım Elmas, İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Şükran Ovalı, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Programda yapılan konuşmalarda İlçe Başkanı Yıldırım, Milletvekili Ali Temur, Nazım Elmas, İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Şükran Ovalı, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, programa katılan partililerin kurban bayramını tebrik ederek, vatandaşın taleplerini dinlediklerini ve yapılacak olan yatırımlar ile teşkilatların çalışmalara devam ettiğini ifade ederek, Giresun ve ilçeleri için her adımın atıldığını belirtiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.