Giresun'a Damga Vuran Lezzet Durağı Yangında Yok Oldu!

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.06.2024 - 11:07, Güncelleme: 19.06.2024 - 11:07 8308 kez okundu.
 

Giresun'a Damga Vuran Lezzet Durağı Yangında Yok Oldu!

Giresun'un kalbinde yer alan ve uzun yıllardır şehrin en meşhur lokantalarından biri olarak bilinen Yetimoğlu Lokantası, dün gece çıkan bir yangında tamamen kullanılamaz hale geldi.
Belediye Binası ile Bankalar Caddesi arasında bulunan lokantada yangın, gece saat 03.30 sularında henüz bilinmeyen bir nedenle başladı. Yangının fark edilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yoğun çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Neyse ki yangın sırasında işletmede çalışan veya müşteri bulunan kimse olmadığı için can kaybı yaşanmadı. Fakat yangın, lokantada büyük maddi hasara yol açtı. Üst katları da yanan binada, tadilat ve onarım çalışmaları yapılmadan yeniden faaliyete geçmesi mümkün görünmüyor. Yangının nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte, kamera kayıtlarının incelenmesi ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonucunda netlik kazanması bekleniyor.
Giresun'un kalbinde yer alan ve uzun yıllardır şehrin en meşhur lokantalarından biri olarak bilinen Yetimoğlu Lokantası, dün gece çıkan bir yangında tamamen kullanılamaz hale geldi.

Belediye Binası ile Bankalar Caddesi arasında bulunan lokantada yangın, gece saat 03.30 sularında henüz bilinmeyen bir nedenle başladı. Yangının fark edilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yoğun çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Neyse ki yangın sırasında işletmede çalışan veya müşteri bulunan kimse olmadığı için can kaybı yaşanmadı. Fakat yangın, lokantada büyük maddi hasara yol açtı. Üst katları da yanan binada, tadilat ve onarım çalışmaları yapılmadan yeniden faaliyete geçmesi mümkün görünmüyor.

Yangının nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte, kamera kayıtlarının incelenmesi ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonucunda netlik kazanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.