Tuvalet sorunu yine gündemde!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 25.06.2024 - 12:26, Güncelleme: 25.06.2024 - 12:26 2902+ kez okundu.
 

Tuvalet sorunu yine gündemde!

Bulancak’ta yıllardan bu yana sorun haline gelen ve çözülemeyen sorunlardan biri tuvalet sorunu.
Bulancak sahil boyu yürüdüğünüzde İskele başından Sarayburnu Camisine kadar ihtiyacınızı giderecek bir tuvalete rastlamak mümkün değil. Gece- gündüz sahilde yürüyüş yapan anneler, babalar, çocuklar, dedeler, nineler maalesef bu konuda dertliler. Yıllardan bu sorunu yetkililer görmemezlikten geliyor. Bu kez insanlar ihtiyacını deniz kenarında taşlar arasına giderek gidermekte bu da çirkin bir görüntü oluşturmaktadır. Belediye tuvaleti yaptırılmadığından, 70 bine yaklaşan nüfusumuzun, halkın özellikle gezinti yerlerinde sahil boyunca tuvalet ihtiyacını giderememesi veya sağlığımızı olumsuz etkileyecek şekilde açıkta giderilmesi yüzünden, bir mağduriyet söz konusudur. Vatandaşlar bu konuda yetkilileri göreve davet etti.
Bulancak’ta yıllardan bu yana sorun haline gelen ve çözülemeyen sorunlardan biri tuvalet sorunu.

Bulancak sahil boyu yürüdüğünüzde İskele başından Sarayburnu Camisine kadar ihtiyacınızı giderecek bir tuvalete rastlamak mümkün değil. Gece- gündüz sahilde yürüyüş yapan anneler, babalar, çocuklar, dedeler, nineler maalesef bu konuda dertliler.

Yıllardan bu sorunu yetkililer görmemezlikten geliyor. Bu kez insanlar ihtiyacını deniz kenarında taşlar arasına giderek gidermekte bu da çirkin bir görüntü oluşturmaktadır. Belediye tuvaleti yaptırılmadığından, 70 bine yaklaşan nüfusumuzun, halkın özellikle gezinti yerlerinde sahil boyunca tuvalet ihtiyacını giderememesi veya sağlığımızı olumsuz etkileyecek şekilde açıkta giderilmesi yüzünden, bir mağduriyet söz konusudur. Vatandaşlar bu konuda yetkilileri göreve davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.