Farkındalık yaratmaya devam ediyorlar

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 24.10.2024 - 16:14, Güncelleme: 24.10.2024 - 16:14 1102 kez okundu.
 

Farkındalık yaratmaya devam ediyorlar

Giresun, Ankara, Konya, Bursa, Isparta, Zonguldak, Tekirdağ, Romanya ve Gürcistan’dan 14 öğretmen 44 öğrencinin yer aldığı proje ile...
Öğrenciler bilinçaltı süreçlerinin hem zihinsel hem de fiziksel sağlığa etkisini keşfetmeyi amaçlanıyor. Proje kapsamında stres yönetimi, pozitif düşünce, diğer bilinçaltı odaklı tekniklerin sağlığa etkilerini öğrenerek, kişisel gelişime nasıl katkıda bulunabileceğini araştırılacak. Öğrenciler bilimsel araştırmanın bir parçası olarak psikolojik teoriler ve bütünsel yaklaşımlar entegre edilerek öğrenci ve öğretmenlerin bilinçaltının dönüştürücü potansiyelini anlamaları sağlayacaklar. Okul Müdürü Melike Ünver; “Öğretmenimiz ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederiz” dedi.  
Giresun, Ankara, Konya, Bursa, Isparta, Zonguldak, Tekirdağ, Romanya ve Gürcistan’dan 14 öğretmen 44 öğrencinin yer aldığı proje ile...

Öğrenciler bilinçaltı süreçlerinin hem zihinsel hem de fiziksel sağlığa etkisini keşfetmeyi amaçlanıyor.

Proje kapsamında stres yönetimi, pozitif düşünce, diğer bilinçaltı odaklı tekniklerin sağlığa etkilerini öğrenerek, kişisel gelişime nasıl katkıda bulunabileceğini araştırılacak. Öğrenciler bilimsel araştırmanın bir parçası olarak psikolojik teoriler ve bütünsel yaklaşımlar entegre edilerek öğrenci ve öğretmenlerin bilinçaltının dönüştürücü potansiyelini anlamaları sağlayacaklar. Okul Müdürü Melike Ünver; “Öğretmenimiz ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.