Bayramda Giresun'da Hava Nasıl Olacak? İşte Gün Gün Tahminler!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 28.03.2025 - 10:41, Güncelleme: 28.03.2025 - 10:41 5132 kez okundu.
 

Bayramda Giresun'da Hava Nasıl Olacak? İşte Gün Gün Tahminler!

Ramazan Bayramı tatilini Karadeniz’in incisi Giresun’da geçirmeyi planlayan ve Giresun'da yaşayan vatandaşlar için önemli bir hava durumu duyurusu yapıldı.
Giresun Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Mart 2025 Cuma gününden itibaren batı bölgelerden başlayarak yağışlı havanın etkisinin hissedileceği belirtildi. Bayram Süresince Yağış Bekleniyor Mevsim normallerinin oldukça üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, bayramın 1. gününden itibaren normale dönmesi bekleniyor. Bayram süresince bölge genelinde yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. İşte gün gün detaylı hava tahmini: Arife Günü (29 Mart 2025 Cumartesi): Giresun ve Rize’nin iç kesimleri ile Gümüşhane çevrelerinde yağış bekleniyor. Bayramın 1. Günü (30 Mart 2025 Pazar): Trabzon, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize çevrelerinde yağış etkisini sürdürecek. Bayramın 2. Günü (31 Mart 2025 Pazartesi): Trabzon, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bayramın 3. Günü (1 Nisan 2025 Salı): Yağışların azalacağı, bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.  
Ramazan Bayramı tatilini Karadeniz’in incisi Giresun’da geçirmeyi planlayan ve Giresun'da yaşayan vatandaşlar için önemli bir hava durumu duyurusu yapıldı.

Giresun Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Mart 2025 Cuma gününden itibaren batı bölgelerden başlayarak yağışlı havanın etkisinin hissedileceği belirtildi.

Bayram Süresince Yağış Bekleniyor Mevsim normallerinin oldukça üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, bayramın 1. gününden itibaren normale dönmesi bekleniyor. Bayram süresince bölge genelinde yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. İşte gün gün detaylı hava tahmini:

  • Arife Günü (29 Mart 2025 Cumartesi): Giresun ve Rize’nin iç kesimleri ile Gümüşhane çevrelerinde yağış bekleniyor.
  • Bayramın 1. Günü (30 Mart 2025 Pazar): Trabzon, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize çevrelerinde yağış etkisini sürdürecek.
  • Bayramın 2. Günü (31 Mart 2025 Pazartesi): Trabzon, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
  • Bayramın 3. Günü (1 Nisan 2025 Salı): Yağışların azalacağı, bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.