Geldi'nin fendi Erdoğan'ı yendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2011 - 20:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2735+ kez okundu.
 

Geldi'nin fendi Erdoğan'ı yendi

Temayül sonrası yaptığı söyleşide AK Parti'in her halükarda Giresun'a 3- kazanacağını savunarak 4.sırayı yok saydı.
*Giresun’da 4-0 iddiasında olan Canikli’yi yalancı çıkardı. Bilindiği gibi Geldi, daha önce de Başbakan Erdoğan’ın  kesin talimatıyla İl başkanları 2004 belediye  seçimlerinde aday olmayacak demesine rağmen, adeta meydan okurcasına aday olarak   görevinden istifa edip  başkanlığa  aday olmuştu.Geldi’den başka 81 ilde başkanlardan  aday çıkmamıştı.   *Son olarak milletvekilliği içinAKP’den aday olan ve listeye giren Geldi’nin  bu durumundan Başbakan Erdoğan’ın haberdar olup olmadığı sorgulanıyor.Başbakan Erdoğan’ın yanıltıldığı AKP çevrelerinde konuşuluyor. AKP Giresun milletvekili Nurettin Canikli, partisinin 4. sıra adayı ile CHP’nin 1. sıra adayının yarışacağını söyleye dursun, aylar öncesinden temayülde bir oyun olduğu tescillendi. AK Parti Giresun milletvekili  adayı Mehmet Geldi’nin  temayül yoklaması sonucunda bir gazeteye verdiği söyleşide partisinin 4. sıra adayı Şengül Şahin’i ta o zaman sildiği belgelendi. Geldi söyleşisinde, ‘AK Parti'nin iyi bir listesi ve bunun yanında CHP’nin kendi içinde sorunların ortaya çıkması, bunun dışında ittifaklarla gelecek olan adayların durumu ve burada CHP oylarında bir merkeze kayma, diğer adaylara bir kayma olması halinde 4-0 mümkündür. Bu gün milletvekili sayısı 4’e düşmüştür. AK Parti her halükarda 3-1’dir. Bunun 2 ihtimalini söylemekte abestir. Bir CHP’li aday çıksın ben CHP’nin 2. sırasına razıyım desin bakalım bu mümkün mü?’ dedi.
Temayül sonrası yaptığı söyleşide AK Parti'in her halükarda Giresun'a 3- kazanacağını savunarak 4.sırayı yok saydı.

*Giresun’da 4-0 iddiasında olan Canikli’yi yalancı çıkardı. Bilindiği gibi Geldi, daha önce de Başbakan Erdoğan’ın  kesin talimatıyla İl başkanları 2004 belediye  seçimlerinde aday olmayacak demesine rağmen, adeta meydan okurcasına aday olarak   görevinden istifa edip  başkanlığa  aday olmuştu.Geldi’den başka 81 ilde başkanlardan  aday çıkmamıştı.

 

*Son olarak milletvekilliği içinAKP’den aday olan ve listeye giren Geldi’nin  bu durumundan Başbakan Erdoğan’ın haberdar olup olmadığı sorgulanıyor.Başbakan Erdoğan’ın yanıltıldığı AKP çevrelerinde konuşuluyor.

AKP Giresun milletvekili Nurettin Canikli, partisinin 4. sıra adayı ile CHP’nin 1. sıra adayının yarışacağını söyleye dursun, aylar öncesinden temayülde bir oyun olduğu tescillendi. AK Parti Giresun milletvekili  adayı Mehmet Geldi’nin  temayül yoklaması sonucunda bir gazeteye verdiği söyleşide partisinin 4. sıra adayı Şengül Şahin’i ta o zaman sildiği belgelendi.

Geldi söyleşisinde, ‘AK Parti'nin iyi bir listesi ve bunun yanında CHP’nin kendi içinde sorunların ortaya çıkması, bunun dışında ittifaklarla gelecek olan adayların durumu ve burada CHP oylarında bir merkeze kayma, diğer adaylara bir kayma olması halinde 4-0 mümkündür. Bu gün milletvekili sayısı 4’e düşmüştür. AK Parti her halükarda 3-1’dir. Bunun 2 ihtimalini söylemekte abestir. Bir CHP’li aday çıksın ben CHP’nin 2. sırasına razıyım desin bakalım bu mümkün mü?’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.