ŞİİRLERLE PEYGAMBERİ YAD ETTİK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2011 - 21:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3622+ kez okundu.
 

ŞİİRLERLE PEYGAMBERİ YAD ETTİK

''Şiir ve Ezgilerle Efendimizi Anma Programı'' Giresun'da da düzenlendi.
Seyyid Vakkas Eğitim Vakfı tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, 19 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen programa, Müftü Yardımcısı Muhammed Çınar, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ceylan, AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, AK Parti Giresun milletvekili adayı Mehmet Geldi ve çok sayıda davetli katıldı. Programa,saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı ve Kuran-ı Kerim tilaveti sunuldu. Sanatçı Taha ile program sunucusu ve sinema oyuncusu Reha Yeprem şiir ve Hz. Muhammed'i anlatan ezgiler seslendirdiler. Hz. Muhammed'in doğum tarihi olan 20 Nisan'da doğan ya da evlenen çiftlere çeşitli hediyeler takdim edildi.    
''Şiir ve Ezgilerle Efendimizi Anma Programı'' Giresun'da da düzenlendi.

Seyyid Vakkas Eğitim Vakfı tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, 19 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen programa, Müftü Yardımcısı Muhammed Çınar, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ceylan, AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, AK Parti Giresun milletvekili adayı Mehmet Geldi ve çok sayıda davetli katıldı. 
Programa,saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı ve Kuran-ı Kerim tilaveti sunuldu. 
Sanatçı Taha ile program sunucusu ve sinema oyuncusu Reha Yeprem şiir ve Hz. Muhammed'i anlatan ezgiler seslendirdiler. 
Hz. Muhammed'in doğum tarihi olan 20 Nisan'da doğan ya da evlenen çiftlere çeşitli hediyeler takdim edildi.
    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.