Yeşilay'dan Ankara çıkarması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2012 - 19:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3380+ kez okundu.
 

Yeşilay'dan Ankara çıkarması

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu sene ilk kez gerçekleştirdiği...
...Gençlik Haftası programına bu yıl Türkiye Yeşilay Cemiyeti yaklaşık 50 ilden 2000 kişi ile katıldı. Bulancak İlçe Temsilciliği  ise 2 otobüs, toplamda 100 kişi olarak Ankara'da ki Gençlik Haftası etkinliklerine katıldı. Yeşilay Gönüllüleri sabah kahvaltısının ardından Anıtkabir'e çıktılar. Anıtkabirin ardından Atatük Kültür Merkezinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüşen Yeşilay Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, Bakan Kılıç’la kısa bir süre konuştu. Yeşilay Bulancak Temsilcisi Göktekin, “Tüm Türkiye'de ki sivil toplumların davetli olduğu programa 2 otobüs kaldıran tek ilçe Bulancak oldu. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle yapılan protokolle 52 öğrenci ilçemizdeki liselerden katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kafile Başkanı olarak görevlendirilen Bulancak Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Seyfi Göktekin başta olmak üzere geziye katılan tüm Yeşilay gönüllülerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yeşilay Bulancak Temsilciliği olarak önümüzdeki günlerde Bisiklet Turu düşünüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.  TÜM SAYFALARIMIZI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZhttp://www.yildizhaber.com.tr/abone/e-gazete.asp
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu sene ilk kez gerçekleştirdiği...

...Gençlik Haftası programına bu yıl Türkiye Yeşilay Cemiyeti yaklaşık 50 ilden 2000 kişi ile katıldı. Bulancak İlçe Temsilciliği  ise 2 otobüs, toplamda 100 kişi olarak Ankara'da ki Gençlik Haftası etkinliklerine katıldı. Yeşilay Gönüllüleri sabah kahvaltısının ardından Anıtkabir'e çıktılar. Anıtkabirin ardından Atatük Kültür Merkezinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüşen Yeşilay Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, Bakan Kılıç’la kısa bir süre konuştu. Yeşilay Bulancak Temsilcisi Göktekin, “Tüm Türkiye'de ki sivil toplumların davetli olduğu programa 2 otobüs kaldıran tek ilçe Bulancak oldu. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle yapılan protokolle 52 öğrenci ilçemizdeki liselerden katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kafile Başkanı olarak görevlendirilen Bulancak Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Seyfi Göktekin başta olmak üzere geziye katılan tüm Yeşilay gönüllülerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yeşilay Bulancak Temsilciliği olarak önümüzdeki günlerde Bisiklet Turu düşünüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 
 
TÜM SAYFALARIMIZI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.