Başkanın bisiklet sefası

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2012 - 19:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2868+ kez okundu.
 

Başkanın bisiklet sefası

Türk Yıldızları ve Solo Türk uçak gösterilerini izlemek için...
...Liman sahasında bulunan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, vatandaşların arasında gezerek, onlarla uzun süre sohbet etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen minikler Başkan Aksu'ya zor anlar yaşatsa da bu durum renkli görüntülere sahne oldu. Yağışlı havaya rağmen çocukların başkan Aksu'yu kucaklamak ve öpmek istemesi, kıyafetini kirletse de, Başkan Aksu bu duruma pek aldırış etmedi. Bisiklete binen gençlerin isteği üzerine kısa bir bisiklet turu da yapan Aksu daha sonra vatandaşlarla birlikte Solo Türk hava gösterisini seyretti.TÜM SAYFALARIMIZI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZhttp://www.yildizhaber.com.tr/abone/e-gazete.asp
Türk Yıldızları ve Solo Türk uçak gösterilerini izlemek için...

...Liman sahasında bulunan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, vatandaşların arasında gezerek, onlarla uzun süre sohbet etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen minikler Başkan Aksu'ya zor anlar yaşatsa da bu durum renkli görüntülere sahne oldu. Yağışlı havaya rağmen çocukların başkan Aksu'yu kucaklamak ve öpmek istemesi, kıyafetini kirletse de, Başkan Aksu bu duruma pek aldırış etmedi. Bisiklete binen gençlerin isteği üzerine kısa bir bisiklet turu da yapan Aksu daha sonra vatandaşlarla birlikte Solo Türk hava gösterisini seyretti.

TÜM SAYFALARIMIZI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.