Başkan Aksu'ya destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2012 - 18:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2514+ kez okundu.
 

Başkan Aksu'ya destek

Vali Dursun Ali Şahin, Giresun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Kerim Aksu, Vali Şahin’e Atapark Projesi’nin son durumu hakkında bilgi verdi. Atapark'ın şehre canlılık kattığını söyleyen Vali Şahin, çalışmaların oldukça hızlı ilerlediğini ifade ederek Başkan Aksu'yu tebrik ederek, “Meydanlar şehircilik kültüründe çok önemlidir. Ülkemizde otobüs veya dolmuş durağı haline bürünen meydanlar da var. Ancak Atapark bu tarz bir meydan değil” dedi. Projede Hacı Miktad Camisi'nin alanını genişlettiklerini ve cami yanındaki trafo kulübesini gizlediklerini de ifade eden Aksu'ya teşekkür eden Vali Şahin, Giresun'un güzelliklere gebe bir şehir olduğunu ve böyle projelere ihtiyacı olduğunu kaydetti. Başkan Aksu ise projenin en geç bir buçuk ay içinde tamamlanacağını ve Giresun'da modern bir yaşam alanı oluşacağını söyledi.   
Vali Dursun Ali Şahin, Giresun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Kerim Aksu, Vali Şahin’e Atapark Projesi’nin son durumu hakkında bilgi verdi.

Atapark'ın şehre canlılık kattığını söyleyen Vali Şahin, çalışmaların oldukça hızlı ilerlediğini ifade ederek Başkan Aksu'yu tebrik ederek, “Meydanlar şehircilik kültüründe çok önemlidir. Ülkemizde otobüs veya dolmuş durağı haline bürünen meydanlar da var. Ancak Atapark bu tarz bir meydan değil” dedi.

Projede Hacı Miktad Camisi'nin alanını genişlettiklerini ve cami yanındaki trafo kulübesini gizlediklerini de ifade eden Aksu'ya teşekkür eden Vali Şahin, Giresun'un güzelliklere gebe bir şehir olduğunu ve böyle projelere ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Başkan Aksu ise projenin en geç bir buçuk ay içinde tamamlanacağını ve Giresun'da modern bir yaşam alanı oluşacağını söyledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.