Genç polisler aramızda

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2012 - 17:41, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:16 3843+ kez okundu.
 

Genç polisler aramızda

Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde Polis Meslek Yüksek Okulları'nda...
...okuyan stajyer polis memur adayları Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde öğrendiklerini pratikte göstererek eğitimlerine başladı. Stajyer polis adayları, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli birimlerde dönüşümlü olarak staj görevlerini başarılı bir şekilde yapmaya çalışıyorlar. Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan 5 kişilik grubun stajları 1 ay sürecek. Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Uğurelli, stajyer polislerin polis merkezinde genel asayiş ve trafik konuları gibi çeşitli birimlerde staj yapacaklarını vurguladı. Polis adayları okullarında öğrendikleri bilgileri pratiğe çevirme imkanını Emniyet Müdürlüğümüzde bulacaklarını açıkladı. Polis adaylarının polislikle ilgili her türlü mevzuatı yerinde tatbik ederek öğrenmesi gerektiğini ve kanunlara, yasalara uygun olarak görevlerini tatbik ederek staj süreleri boyunca her polisin yapması gereken hizmetleri göstereceklerini ve öğretecekleri ifade edildi.        Haber-Foto: Mehmet Yaşar                
Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde Polis Meslek Yüksek Okulları'nda...

...okuyan stajyer polis memur adayları Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde öğrendiklerini pratikte göstererek eğitimlerine başladı. Stajyer polis adayları, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli birimlerde dönüşümlü olarak staj görevlerini başarılı bir şekilde yapmaya çalışıyorlar. Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan 5 kişilik grubun stajları 1 ay sürecek. Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Uğurelli, stajyer polislerin polis merkezinde genel asayiş ve trafik konuları gibi çeşitli birimlerde staj yapacaklarını vurguladı. Polis adayları okullarında öğrendikleri bilgileri pratiğe çevirme imkanını Emniyet Müdürlüğümüzde bulacaklarını açıkladı. Polis adaylarının polislikle ilgili her türlü mevzuatı yerinde tatbik ederek öğrenmesi gerektiğini ve kanunlara, yasalara uygun olarak görevlerini tatbik ederek staj süreleri boyunca her polisin yapması gereken hizmetleri göstereceklerini ve öğretecekleri ifade edildi.

 

  

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

 
 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.