2013 atılım yılı olacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2013 - 18:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4089+ kez okundu.
 

2013 atılım yılı olacak

Kısa bir süre önce göreve başlayan Hekim Süt Genel Koordinatörü İsmail Yaşar,...
...Hekim Süt hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı. Süt Endüstri Kurumu(SEK)'na ait Giresun süt fabrikasının, 1995 yılında üretimi durdurulduğunu hatırlatan Yaşar, “3 yıl atıl halde bekletilmiş, bütün makine aksamı, araç- gereçleri ile birlikte çürümeye terk edilmiş,  harabe halde iken özelleştirme kararı kapsamına alınarak satışa çıkarılmıştır. Fabrika; 1998 yılında ise; Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Öner Hekim tarafından Özelleştirme İdaresi'nden süt fabrikası olarak çalıştırma şartı olmaksızın satın alınmıştır. Ancak Sayın Hekim, bir memleket severlik örneği göstererek fabrikanın üretimine devam etmesi yönünde tercihini kullanmış ve fabrikayı Giresun'da tarım ve hayvancılığın gelişmesi, iş ve istihdamın artırılması, böylece göçün önlenmesinin bir aracı olarak görmüştür. Bu ulvi duygulardan hareketle fabrika, kısa bir süre içinde dünyada süt ve süt ürünleri üretiminde kullanılan en son teknolojiyle, hiç bir bedelden kaçınılmayarak modernize edilmiş ve Hekim Süt olarak Giresun'a kazandırılmıştır” dedi. Hekim Süt'ün bütün projelerini, yatırımlarını hiçbir kuruluştan, hiçbir para-kredi kurumundan destek almadan tamamen Hekim Holding'in kendi öz sermayesiyle gerçekleştirdiğine değinen Yaşar, “Bu nedenle ‘En iyi özelleştirme örneği^’ olarak Türkiye tarihine geçmiştir” diye konuştu. Alanlarında kullanılan teknolojilerin hızla değiştiğini belirten Yaşar, “Ancak Hekim Süt de bu değişime paralel olarak teknolojisini yeniliyor. Hekim Süt'e katkıyı Giresun'a hizmet olarak gören Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Öner Hekim, önemli bir bütçe ile mevcut sistemimizin revizyonunu sağlamıştır. Birazdan bunları size göstereceğiz. Bu son yeni teknolojik yatırımlarla Hekim Süt, aynı zamanda alanında faaliyet gösteren Türkiye ölçeğindeki firmalarla rekabet etme ve daha kaliteli üretim ve ürünlerini çok ve çeşitli boyutlarda ambalajlama imkanına kavuşmuştur. Fabrikamızda halen uluslararası gıda güvenliği belgelerine sahip, tescilli,  yöresel tatlar içeren, doğal, yüzde yüz hijyen; beyaz peynir, kaşar peyniri, tereyağı, yoğurt ve ayran başta olmak üzere toplam 10 çeşitten oluşan süt ürünü üretilmektedir. En yeni ve özel ürünümüz, AR-GE çalışması tamamlanarak satışa sunulan Hekim Dil Peyniri, Hekim Tel Peyniri ve Hekim Örgü Peyniri'dir.  Tüm bu ürünlerimiz müşteri beğenileri ve tercihleri esas alınarak 31 çeşit gramajlarda ambalajlanarak pazarlama ve dağıtım ağımızla birlikte ilimiz ve bölgemizdeki seçkin market ve satış yerlerinde ve fabrikamızda tüketicimize sunulmaktadır. Ayrıca 24 saat açık 444 52 28 bilgi-şikayet istek ve sipariş hattımız da halkımızın hizmetindedir”  
Kısa bir süre önce göreve başlayan Hekim Süt Genel Koordinatörü İsmail Yaşar,...

...Hekim Süt hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı. Süt Endüstri Kurumu(SEK)'na ait Giresun süt fabrikasının, 1995 yılında üretimi durdurulduğunu hatırlatan Yaşar, “3 yıl atıl halde bekletilmiş, bütün makine aksamı, araç- gereçleri ile birlikte çürümeye terk edilmiş,  harabe halde iken özelleştirme kararı kapsamına alınarak satışa çıkarılmıştır. Fabrika; 1998 yılında ise; Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Öner Hekim tarafından Özelleştirme İdaresi'nden süt fabrikası olarak çalıştırma şartı olmaksızın satın alınmıştır. Ancak Sayın Hekim, bir memleket severlik örneği göstererek fabrikanın üretimine devam etmesi yönünde tercihini kullanmış ve fabrikayı Giresun'da tarım ve hayvancılığın gelişmesi, iş ve istihdamın artırılması, böylece göçün önlenmesinin bir aracı olarak görmüştür. Bu ulvi duygulardan hareketle fabrika, kısa bir süre içinde dünyada süt ve süt ürünleri üretiminde kullanılan en son teknolojiyle, hiç bir bedelden kaçınılmayarak modernize edilmiş ve Hekim Süt olarak Giresun'a kazandırılmıştır” dedi.

Hekim Süt'ün bütün projelerini, yatırımlarını hiçbir kuruluştan, hiçbir para-kredi kurumundan destek almadan tamamen Hekim Holding'in kendi öz sermayesiyle gerçekleştirdiğine değinen Yaşar, “Bu nedenle ‘En iyi özelleştirme örneği^’ olarak Türkiye tarihine geçmiştir” diye konuştu.

Alanlarında kullanılan teknolojilerin hızla değiştiğini belirten Yaşar, “Ancak Hekim Süt de bu değişime paralel olarak teknolojisini yeniliyor. Hekim Süt'e katkıyı Giresun'a hizmet olarak gören Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Öner Hekim, önemli bir bütçe ile mevcut sistemimizin revizyonunu sağlamıştır. Birazdan bunları size göstereceğiz. Bu son yeni teknolojik yatırımlarla Hekim Süt, aynı zamanda alanında faaliyet gösteren Türkiye ölçeğindeki firmalarla rekabet etme ve daha kaliteli üretim ve ürünlerini çok ve çeşitli boyutlarda ambalajlama imkanına kavuşmuştur. Fabrikamızda halen uluslararası gıda güvenliği belgelerine sahip, tescilli,  yöresel tatlar içeren, doğal, yüzde yüz hijyen; beyaz peynir, kaşar peyniri, tereyağı, yoğurt ve ayran başta olmak üzere toplam 10 çeşitten oluşan süt ürünü üretilmektedir. En yeni ve özel ürünümüz, AR-GE çalışması tamamlanarak satışa sunulan Hekim Dil Peyniri, Hekim Tel Peyniri ve Hekim Örgü Peyniri'dir. 

Tüm bu ürünlerimiz müşteri beğenileri ve tercihleri esas alınarak 31 çeşit gramajlarda ambalajlanarak pazarlama ve dağıtım ağımızla birlikte ilimiz ve bölgemizdeki seçkin market ve satış yerlerinde ve fabrikamızda tüketicimize sunulmaktadır.

Ayrıca 24 saat açık 444 52 28 bilgi-şikayet istek ve sipariş hattımız da halkımızın hizmetindedir”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.