Milletvekilinden kadına yönelik şiddet konferansı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2013 - 23:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3123+ kez okundu.
 

Milletvekilinden kadına yönelik şiddet konferansı

Giresun Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerin sonuncusu olan 'Kadına Yönelik Şiddet' konferansı,...
...belediye eski nikah solonun da gerçekleştirildi. Düzenlenen konferansa konuşmacı olarak gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, katılımcılar ile ‘Kadına Yönelik Şiddet’ adlı bir söyleşi gerçekleştirdi. Yılmaz yaptığı konuşmasında kadına şiddet, kadın hakları ve özgürlükleri konuları ile ilgili bir konuşma yaparken, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren konferansa, Belediye Başkan Vekili Atifet Alparslan'ın yanı sıra, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, CHP Giresun İl Başkanı Eşraf Karaibrahim, CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Giresun Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerin sonuncusu olan 'Kadına Yönelik Şiddet' konferansı,...

...belediye eski nikah solonun da gerçekleştirildi. Düzenlenen konferansa konuşmacı olarak gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, katılımcılar ile ‘Kadına Yönelik Şiddet’ adlı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yılmaz yaptığı konuşmasında kadına şiddet, kadın hakları ve özgürlükleri konuları ile ilgili bir konuşma yaparken, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren konferansa, Belediye Başkan Vekili Atifet Alparslan'ın yanı sıra, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, CHP Giresun İl Başkanı Eşraf Karaibrahim, CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.