Marka yolunda ilk adım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2013 - 23:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3593+ kez okundu.
 

Marka yolunda ilk adım

Bulancak Ziraat Odası ve Bulancak Bal Üreticileri Birliği ortaklaşa aldıkları karar doğrultusunda tesis kurmaya karar verdiler.
Artık Bulancak Balı marka olması yolunda ki ilk adım atıldı. Toplantıda Bal üreticileri tesisleşmeye evet dediler. Bulancak Ziraat Odası Başkanı Recep Yakar ve Bulancak Bal Üreticileri Birliği Başkanı Erdoğan Üstün, Türkiye Ziraat Odaları Birliği çatısı altında birlikte ilçede tesis kurmak ve bölgede üretilen balları bir araya getirerek kaliteli ve sağlıklı bal üretimi yapmak istediklerini söylediler. Balın pazarlanması, paketlenmesi ve markalaşmasıyla ilgili çalışmalar yapmaya karar alan Bulancak Ziraat Odası Başkanı Recep Yakar, “Bulancak'ta arıcılık yapan ve bal üretimine katkıda bulanan arkadaşlarla toplanarak bunları nasıl yapacağımızla, neler yapabileceğimizle ilgili bilgi alışverişinde bulundukları görüldü. Kaliteden ve üretimden ödün vermeden marka olmak için yola çıkıyoruz. Planlı ve programlı hareket ettiğimiz sürece satış noktasında hiçbir sorun yaşamayacağız” dedi. Erdoğan Üstün ise, “Bu duygu ve düşünce içerisinde ortak hareket ederek Bulancak Balı'nın marka olması için çalışacağız. Bu çalışmanın ilk etabında tesisleşmek için çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.     Haber-Foto: Mehmet Yaşar
Bulancak Ziraat Odası ve Bulancak Bal Üreticileri Birliği ortaklaşa aldıkları karar doğrultusunda tesis kurmaya karar verdiler.

Artık Bulancak Balı marka olması yolunda ki ilk adım atıldı. Toplantıda Bal üreticileri tesisleşmeye evet dediler. Bulancak Ziraat Odası Başkanı Recep Yakar ve Bulancak Bal Üreticileri Birliği Başkanı Erdoğan Üstün, Türkiye Ziraat Odaları Birliği çatısı altında birlikte ilçede tesis kurmak ve bölgede üretilen balları bir araya getirerek kaliteli ve sağlıklı bal üretimi yapmak istediklerini söylediler. Balın pazarlanması, paketlenmesi ve markalaşmasıyla ilgili çalışmalar yapmaya karar alan Bulancak Ziraat Odası Başkanı Recep Yakar, “Bulancak'ta arıcılık yapan ve bal üretimine katkıda bulanan arkadaşlarla toplanarak bunları nasıl yapacağımızla, neler yapabileceğimizle ilgili bilgi alışverişinde bulundukları görüldü. Kaliteden ve üretimden ödün vermeden marka olmak için yola çıkıyoruz. Planlı ve programlı hareket ettiğimiz sürece satış noktasında hiçbir sorun yaşamayacağız” dedi. Erdoğan Üstün ise, “Bu duygu ve düşünce içerisinde ortak hareket ederek Bulancak Balı'nın marka olması için çalışacağız. Bu çalışmanın ilk etabında tesisleşmek için çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

 

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.