Babalarımız saygıyla anılmalı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2013 - 18:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3839+ kez okundu.
 

Babalarımız saygıyla anılmalı

Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Babalar Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Yazılı bir açıklama yapan “Ülkemizde her yıl 80'li yılların sonlarına doğru kutlanmaya başlayan babalar günü, bu yılda 16 Haziran Pazar günü kutlanacaktır. Babalarımız yılda bir defa değil, her an ve her gün saygıyla anılması gereken değerli varlıklarımızdır. Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsurlardan bazıları da; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır. Ailenin birlikteliği, güvencesini sağlama gibi yerine getirdikleri hayati misyonlarla, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasına katkı sağlayan babalarımız hayatımızın her döneminde en değerli varlıklarımızdır. İnsan babalık duygusunu, baba olunca dahi iyi anlar. Bu gibi özel günler, babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalı. Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmek için her türlü fedakârlığı gösteren değerli varlıklarımızdır” dedi.  
Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Babalar Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Yazılı bir açıklama yapan “Ülkemizde her yıl 80'li yılların sonlarına doğru kutlanmaya başlayan babalar günü, bu yılda 16 Haziran Pazar günü kutlanacaktır. Babalarımız yılda bir defa değil, her an ve her gün saygıyla anılması gereken değerli varlıklarımızdır. Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsurlardan bazıları da; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır. Ailenin birlikteliği, güvencesini sağlama gibi yerine getirdikleri hayati misyonlarla, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasına katkı sağlayan babalarımız hayatımızın her döneminde en değerli varlıklarımızdır.

İnsan babalık duygusunu, baba olunca dahi iyi anlar. Bu gibi özel günler, babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalı. Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmek için her türlü fedakârlığı gösteren değerli varlıklarımızdır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.