DEV PROJEYE YAKIŞAN TEMEL ATILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2013 - 23:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3968+ kez okundu.
 

DEV PROJEYE YAKIŞAN TEMEL ATILDI

İnşaat sektöründe adından başarıyla söz ettiren Gezmişler İnşaat...
... ‘ADABAHÇE EVLERİ’nin temel atma töreniyle bir ilke daha imza attı. Adabahçe Evlerinin temel atma töreni dün Vali Dursun Ali Şahin başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından yoğun katılımla gerçekleşti. Törene Vali Şahin, Defterdar Sedat Akyıldız, CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, İl Müftü Yardımcısının yanı sıra 200’ü aşkın davetli katıldı. Törende ilk konuşmayı yapan Gezmişler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş projeyi, ‘mükemmelin resmi’ şeklinde tanımlayarak, “Profesyonel bir ekip çalışmasıyla hazırladığımız; alternatifsiz, sıradışı bir ‘konsept proje’ olan ‘ADABAHÇE EVLERİ’; Giresun'da bir eksiklik olan ultra lüks konut ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmış, bir ilk, 5 yıldızlı bir hayat, rüyalardaki yaşam olarak karşınızda durmaktadır. Bu proje, büyük şehirlerdeki benzerleriyle karşılaştırıldığında eksiği olmayan, bölgesinde inşaat sektörüne katkı sağlayacak, ufukları açacak, önderlik edecek bir projedir. Toplam 240 araçlık otoparkı, Profesyonel site yönetimi, 24 saat güvenliği, 600 m2 yürüyüş parkuru, 280 m2 açık, 120 m2 kapalı yüzme havuzu, 300 m²'lik fitness center ve çocuk kulüpleriyle projemizin toplam değeri 70 milyon TL değerindedir” dedi. DİLLERE DESTAN BİR PROJE Vali Dursun Ali Şahin ise, Ankara ve İstanbul’da 15 yıl görev yaptığını, pek çok konut temeli attığını ama ADABAHÇE EVLERİ’nin çok farklı bir proje olduğunu söyledi. Giresun denince akla ilk Ada, Kale ve Gedikkaya geldiğini, Adabahçe’nin bu 3 güzel manzaraya baktığının altını çizdi.                  
İnşaat sektöründe adından başarıyla söz ettiren Gezmişler İnşaat...

... ‘ADABAHÇE EVLERİ’nin temel atma töreniyle bir ilke daha imza attı. Adabahçe Evlerinin temel atma töreni dün Vali Dursun Ali Şahin başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından yoğun katılımla gerçekleşti. Törene Vali Şahin, Defterdar Sedat Akyıldız, CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, İl Müftü Yardımcısının yanı sıra 200’ü aşkın davetli katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan Gezmişler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş projeyi, ‘mükemmelin resmi’ şeklinde tanımlayarak, “Profesyonel bir ekip çalışmasıyla hazırladığımız; alternatifsiz, sıradışı bir ‘konsept proje’ olan ‘ADABAHÇE EVLERİ’; Giresun'da bir eksiklik olan ultra lüks konut ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmış, bir ilk, 5 yıldızlı bir hayat, rüyalardaki yaşam olarak karşınızda durmaktadır. Bu proje, büyük şehirlerdeki benzerleriyle karşılaştırıldığında eksiği olmayan, bölgesinde inşaat sektörüne katkı sağlayacak, ufukları açacak, önderlik edecek bir projedir. Toplam 240 araçlık otoparkı, Profesyonel site yönetimi, 24 saat güvenliği, 600 m2 yürüyüş parkuru, 280 m2 açık, 120 m2 kapalı yüzme havuzu, 300 m²'lik fitness center ve çocuk kulüpleriyle projemizin toplam değeri 70 milyon TL değerindedir” dedi.

DİLLERE DESTAN BİR PROJE

Vali Dursun Ali Şahin ise, Ankara ve İstanbul’da 15 yıl görev yaptığını, pek çok konut temeli attığını ama ADABAHÇE EVLERİ’nin çok farklı bir proje olduğunu söyledi. Giresun denince akla ilk Ada, Kale ve Gedikkaya geldiğini, Adabahçe’nin bu 3 güzel manzaraya baktığının altını çizdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.