Hizmete devam edeceğiz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2013 - 22:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3053+ kez okundu.
 

Hizmete devam edeceğiz

Piraziz Belediye Başkanı ve aynı zamanda 2014 Yerel seçimlerde....
...AK Parti’den Piraziz Belediye Başkanı Aday Adayı olacak olan Cafer Mavi, yaklaşana yerel seçimler öncesi, Piraziz Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu bir kez daha söyledi. AK Parti'nin artık bunca yıllık yerel ve merkezi yönetim deneyimiyle taşlarının yerine oturduğu bir parti haline geldiğini söyleyen Mavi, böyle bir ortamda, AK Parti'nin Piraziz’de tek güçlü adayı olduğuna vurgu yaptı. Mavi, “AK Parti'nin adayı belli olup, ortaya çıktığında, seçim ortamına girildiğinde tüm arkadaşlar tek vücut olarak Ak Parti adına çalışacaklardır. Aramızda ne bir kırgınlık olacaktır, ne de bir dargınlık. Ben AK Parti'nin bir neferiyim. Başkan adaylığı için merkez kimi tercih ederse etsin kabulüm. Benim için fark etmez. Kısacası ben buradayım. Ben hizmete hazırım. Ben, Piraziz için varım, hizmet etmeye de devam edeceğim” dedi.
Piraziz Belediye Başkanı ve aynı zamanda 2014 Yerel seçimlerde....

...AK Parti’den Piraziz Belediye Başkanı Aday Adayı olacak olan Cafer Mavi, yaklaşana yerel seçimler öncesi, Piraziz Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu bir kez daha söyledi.

AK Parti'nin artık bunca yıllık yerel ve merkezi yönetim deneyimiyle taşlarının yerine oturduğu bir parti haline geldiğini söyleyen Mavi, böyle bir ortamda, AK Parti'nin Piraziz’de tek güçlü adayı olduğuna vurgu yaptı. Mavi, “AK Parti'nin adayı belli olup, ortaya çıktığında, seçim ortamına girildiğinde tüm arkadaşlar tek vücut olarak Ak Parti adına çalışacaklardır. Aramızda ne bir kırgınlık olacaktır, ne de bir dargınlık. Ben AK Parti'nin bir neferiyim. Başkan adaylığı için merkez kimi tercih ederse etsin kabulüm. Benim için fark etmez. Kısacası ben buradayım. Ben hizmete hazırım. Ben, Piraziz için varım, hizmet etmeye de devam edeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.