Vali Şahin, merkeze alındı!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2013 - 23:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2735+ kez okundu.
 

Vali Şahin, merkeze alındı!

Giresun'un babacan Valisi Dursun Ali Şahin,...
...son çıkan valiler kararnamesi ile merkeze alındı. Giresun’un bütün noktalarını gezen ve vatandaşın gözünde farklı bir devlet imajı yaratan Vali Şahin, Giresun’da 2011 yılında göreve başlamıştı. Vali Şahin’in merkeze alınmasıyla yerine Kayseri Melikgazi Kaymakamı ve eski Giresun Vali Yardımcısı Hasan Karahan atandı. Öte yandan sürpriz kararnamede hemşerimiz Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'da Aydın Valiliğine atandı. Bayram öncesi hükümet tarafından hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Şahin’in ardından Giresun İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan’da Ankara’ya atandı. Tuğg. Doğan’ın Ankara’ya atanması ile birlikte Giresun’a da Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğg. Mustafa Doğru’nun atandığı öğrenildi.    
Giresun'un babacan Valisi Dursun Ali Şahin,...

...son çıkan valiler kararnamesi ile merkeze alındı. Giresun’un bütün noktalarını gezen ve vatandaşın gözünde farklı bir devlet imajı yaratan Vali Şahin, Giresun’da 2011 yılında göreve başlamıştı. Vali Şahin’in merkeze alınmasıyla yerine Kayseri Melikgazi Kaymakamı ve eski Giresun Vali Yardımcısı Hasan Karahan atandı.

Öte yandan sürpriz kararnamede hemşerimiz Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'da Aydın Valiliğine atandı.

Bayram öncesi hükümet tarafından hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Şahin’in ardından Giresun İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan’da Ankara’ya atandı. Tuğg. Doğan’ın Ankara’ya atanması ile birlikte Giresun’a da Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğg. Mustafa Doğru’nun atandığı öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.