Kadına şiddet çalıştayı düzenlendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2013 - 22:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2782+ kez okundu.
 

Kadına şiddet çalıştayı düzenlendi

Bulancak Belediyesi, Kent Konseyi ve Giresun İl Özel İdaresince 'Giresun'da Kadına Şiddet' çalıştayı düzenlendi.
Giresun'da bir otelde gerçekleştirilen çalıştaya, Giresun, Trabzon, Rize ve Ordu'dan kent konseyi üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (Şömin) üyeleri katıldı. Bulancak Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Proje Koordinatörü Gülçemen Karadeniz, kadına şiddet konusunda yapılan çalışmaların görünürlüğünü artırmak ve bilinç geliştirmek için bir araya geldiklerini, önümüzdeki günlerde çalışmaların hızlanacağını söyledi. Karadeniz, çalıştayda, kadına şiddet ve şiddetin görünmeyen yüzü olan çocuklar için kampanya başlatılmasının kararlaştırıldığını ifade ederek, “Avrupa Birliği desteği ile gerçekleştirilen proje Sivil Düşün AB programı ve Giresun İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ortaklığı ile gerçekleştirilecek” dedi.   
Bulancak Belediyesi, Kent Konseyi ve Giresun İl Özel İdaresince 'Giresun'da Kadına Şiddet' çalıştayı düzenlendi.

Giresun'da bir otelde gerçekleştirilen çalıştaya, Giresun, Trabzon, Rize ve Ordu'dan kent konseyi üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (Şömin) üyeleri katıldı.

Bulancak Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Proje Koordinatörü Gülçemen Karadeniz, kadına şiddet konusunda yapılan çalışmaların görünürlüğünü artırmak ve bilinç geliştirmek için bir araya geldiklerini, önümüzdeki günlerde çalışmaların hızlanacağını söyledi. Karadeniz, çalıştayda, kadına şiddet ve şiddetin görünmeyen yüzü olan çocuklar için kampanya başlatılmasının kararlaştırıldığını ifade ederek, “Avrupa Birliği desteği ile gerçekleştirilen proje Sivil Düşün AB programı ve Giresun İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ortaklığı ile gerçekleştirilecek” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.